József Szövetség Egyesület


A magyarság fogyásának megállítása és népszaporulatának megindítása a hit útján. Az egyesület kiemelt célja orvosolni a magyarság jelenleg gyermekvállalásra érzéketlen magatartását, megállítani a népesség fogyását. Elhinni és elhitetni azt, hogy a boldogságunkat családban tudjuk megtalálni. A lányok természetüknél fogva anyák szeretnének lenni, viszont a fiúk elbizonytalanodtak a nők erősödésével. A fiúk védekezési mechanizmusában kitapintható, hogy erejüket, tehetségüket a saját kényelmük, hírnevük, hatalmuk és gazdagságuk érdekében használják föl. A támogatással férfivá erősített anyák mellett a lányos férfiak a házasságban sokszor a rabigát, a családban pedig a szegénységet, a kiüresítést, a munka és fáradozás hiábavalóságát látják. E kedvezőtlen tendencia megfordítása lehet a József Szövetség célja: a család mint tápláló közeg „marketingelése”, a család intézményének „újrapozicionálása” a férfi teremtő erejének tudatosítása által.

Adószám:
19042525-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
József Szövetség Egyesület

Szervezet adószáma:
19042525-1-43

A szervezet címe:
1114 Budapest, Szent Gellért rakpart 1.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.