Noé Állatotthon Alapítvány (teljes név: Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány)

NOÉ Állatotthon az Életotthon!

Állatvédelem; az állatotthon fejlesztése, balesetes és megkínzott állatok mentése, katasztrófák esetén mentés, szemléletformálás, oktatás.

Adószám:
18169696-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Noé Állatotthon Alapítvány (teljes név: Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány)

Szervezet rövid neve:
NOÉ Állatotthon Alapítvány

Szervezet adószáma:
18169696-1-42

Honlap:
http://www.noeallatotthon.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/noeallatotthon

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/noeallatotthon/featured

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200175-11537814-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-2211299

A szervezet címe:
1171 Budapest, XVII. Bördöce utca 13.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végezzük a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. Hat hektáros állatmenhelyünk jelenleg több, mint 1000 kutya, cica, majom, sakál, malac, kecske, juh, emu, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, borz, ló, póni, őz, szarvas, díszmadár, galamb, varjú, egerészölyv, teknős, nyest és szarvasmarha átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona. Gyakran riasztanak minket állatkínzások kapcsán is; ilyenkor nem csak az állatról kell gondoskodnunk, hanem arról is, hogy a bűncselekmény elkövetője ellen eljárás induljon. Katasztrófacsoportunk folyamatosan rendelkezésre áll az állatokat sújtó természeti vagy ipari katasztrófák esetére. Egyik legfontosabb célkiűzésünk az oktatási szférában való részvétel és a társadalom szemléletváltozásának elősegítése, a felelős állattartásra nevelés. Állatvédelmi Oktató Programunk részeként általános és középiskolás csoportok "kihelyezett" biológia óráikat állatotthonunkban tartják, illetve mi látogatunk el az iskolákba.2017. év elején összesen 1121 védencünk volt, nagyjából a fele kutya és macska, 20 lóféle él a gondozásunkban, illetve nagyon sok háziállat, egzotikus vagy vadállat. 2016-ban több mint 1.000 állatot fogadtunk be. Összesen 962 állatot adtunk örökbe, juttatunk vissza eredeti gazdájához, vagy repatriáltunk sikeresen. Minden gazdához adott állatunk oltva, chipezve és a felnőtt állatok ivartalanítva költöztek új otthonukba, míg a kiskölykök szigorú ivartalanítási kötelezettséggel. Részletek az elért eredményekről: http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=2629

Mire gyűjt:

Speciális projektunk a MiniMenhely program rehabilitációs kennelsorát szeretnénk felújítani. És az örök álom a kölyökkutya karantén, ahol biztonságban, teljes szeparációban, a fertőzésektől védve cseperedhetnének a hozzánk bekerülő apróságok.

Szeretnénk tovább folytatni az Állatotthon akadálymentesítését. Folytatnánk az első generációs kennelek felújítását, a műanyag hőszigetelt kutyaházak beszerzését.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet 2016. év)

  1%-os nyilatkozat

Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

Noé Állatotthon Alapítvány (teljes név: Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány)

NOÉ Állatotthon Alapítvány

Magyarország legnagyobb állatotthonként több, mint 1.200 bajbajutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatról gondoskodunk ideiglenesen vagy véglegesen.Összeg: 53.847.943 Ft
Támogatók száma: 8064
Érdekel Támogatom
Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány

NOÉ Állatotthon Alapítvány

A NOÉ fő tevékenysége és célja a kidobott, balesetet szenvedett, sérült és kóbor állatok mentése, ellátása és gazdához juttatása.


Telefonszám: 13600/63
28370 hívás, 211576 sms
Érdekel
Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

Adományozz ÉLETET!

NOÉ Állatotthon Alapítvány

100% 1.005.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.