Hogyan adományozz?

Az adjukössze oldalon többféleképpen is megteheted.
Mindegyik nagyon egyszerű.

1. Kezdd a böngészést a főoldalon, ahol a kategória ikonok is segítenek a keresésben!

2. Ha ott nem találtad meg a szívügyed, használd a keresőt.

3. Ha megtaláltad a hozzád közel álló adománygyűjtő kampányt, akkor a szervezet adománygyűjtő oldalán kattints a támogatom gombra.

Itt a szervezetek egy-egy konkrét célra gyűjtenek adományt, és a közösség erejében bízva szeretnék elérni a meghatározott célösszeget, ami szükséges a projekt megvalósításához. Nézz körül az aktuális közösségi adománygyűjtési kampányok között!

Van egy kedvenc civil szervezeted, vagy csak egy-egy téma iránt vagy elkötelezett? Itt egy-egy szervezetenek tudsz akár egyszeri, akár rendszeres támogatást adni.

Keress egy szimpatikus szervezetet itt, nézd meg mi a kódszáma, majd hívd fel a 13600-as telefonszámot, vagy küldj SMS-t. A szervezet kódszámát megadva (kétjegyű azonosító) a szervezet 500 forintot kap tőled, ami a telefonszámládra terhelődik.

Merj nagyot álmodni! A sorsolásos adománygyűjtéssel életre szóló élményekben lehet részed. Az adományozásoddal bekerülsz az adományozói “kalapba” és az adománygyűjtés során felajánlott élményt, vagy értékes tárgyat nyerhetsz a kampány végeztével. Legalább 1000 Ft támogatás kell ahhoz, hogy részt vehess a sorsolásban.

Ha az 1%-os jelölést látod, akkor felajánlhatod a szervezetnek az adód 1%-át. Ennek módjáról részletesebben itt olvashatsz.


Látod? Ilyen egyszerű!

Ha többet szeretnél tudni az adománygyűjtésről nézz körül az #adnimenő Tippek között.

Ne feledd! Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen, és a magyarországi civilszervezetek pozitív visszajelzést kapjanak munkájukról, és elláthassák feladatukat: akár a beteg gyerekek mellett, akár a rászorulók között, a természetet, vagy éppen az emberek jogait védve.

Ha kérdésed van, vagy elakadsz, mi segítünk: [email protected]