Hogyan adományozz?

Az adjukössze oldalon többféleképpen is megteheted.
Mindegyik nagyon egyszerű.

1. Kezdd a böngészést a főoldalon, ahol a kategória ikonok is segítenek a keresésben!

2. Ha ott nem találtad meg a szívügyed, használd a keresőt.

3. Ha megtaláltad a hozzád közel álló adománygyűjtést, akkor a szervezet adománygyűjtő oldalán kattints a támogatom gombra.

Itt a szervezetek egy-egy konkrét célra gyűjtenek adományt, és a közösség erejében bízva szeretnék elérni a meghatározott célösszeget, ami szükséges a projekt megvalósításához. Nézz körül az aktuális közösségi adománygyűjtések között!

Van egy kedvenc civil szervezeted, vagy csak egy-egy téma iránt vagy elkötelezett? Itt egy-egy szervezetenek tudsz akár egyszeri, akár rendszeres támogatást adni.

Keress egy szimpatikus szervezetet itt, nézd meg mi a kódszáma, majd hívd fel a 13600-as telefonszámot, vagy küldj SMS-t. A szervezet kódszámát megadva (kétjegyű azonosító) a szervezet 500 forintot kap tőled, ami a telefonszámládra terhelődik.

Merj nagyot álmodni! A sorsolásos adománygyűjtéssel életre szóló élményekben lehet részed. Az adományozásoddal bekerülsz az adományozói “kalapba” és az adománygyűjtés során felajánlott élményt, vagy értékes tárgyat nyerhetsz az adománygyűjtés végeztével. Legalább 1000 Ft támogatás kell ahhoz, hogy részt vehess a sorsolásban.

Ha az 1%-os jelölést látod, akkor felajánlhatod a szervezetnek az adód 1%-át. Ennek módjáról részletesebben itt olvashatsz.


Látod? Ilyen egyszerű!

Ha többet szeretnél tudni az adománygyűjtésről nézz körül az #adnimenő Tippek között.

Ne feledd! Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen, és a magyarországi civilszervezetek pozitív visszajelzést kapjanak munkájukról, és elláthassák feladatukat: akár a beteg gyerekek mellett, akár a rászorulók között, a természetet, vagy éppen az emberek jogait védve.

Ha kérdésed van, vagy elakadsz, mi segítünk: [email protected]