A nemek közötti egyenlőtlenségek felszámolásán dolgozunk.

Működésünk célja, hogy változásokat indítsunk el és támogassuk, hogy több női vezető legyen a magyar gazdasági, kultúrális, akadémia, tudományos és politikai életben.

Egyéb
Bankkártyás adománygyűjtés

Egyenlítő Alapítvány

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2021.05.11.

Támogatom

A nemek közötti egyenlőtlenségek felszámolásán dolgozunk.

  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

A beérkező támogatási összegeket szeretnénk arra fordítani, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük a fiatal, pályakezdő nők számára a női karrier- és családmodelleket, valamint rendszeres hazai, és nemzetközi kutatások indításával és külsős kutatásokhoz való csatlakozással rávilágítsunk a nemek közötti egyenlőtlenségek meglétére.

Mindezek mellett az Egyenlítő Alapítvány olyan egyéni és szervezeti képzéseket fejleszt, amelyekkel támogatható a hatékony csoportmunka a sokszínű munkahelyi környezetben.

Zártkörű, valamint nyitott rendezvényeink során szakértő előadókkal azon dolgozunk, hogy a napjainkban akár tabunak számító, nem csak a nők életére hatást gyakorló problémákat, helyzeteket mélységeiben ismerjük meg, ezáltal közelebb kerülve a probléma lehetséges megoldásaihoz.

2022-09-01
Beszámoló

Köszönjük a támogatásotokat!

Alapítványunk 2021 májusában csatlakozott az Adjukössze felülethez, hogy tagságunk és támogatóink számára egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb lehetőséget biztosítsuk a támogatási összegek befizetésére. 

2021-ben 23 alkalommal adományoztatok szervezetünknek, ezzel 235.100 Ft-tal támogatáttok működésünket és az ügyet, amiért dolgozunk. 

Hálásan köszönjük mindenkinek a támogatást.

 

Szervezet hivatalos neve:
Egyenlítő Alapítvány

Honlap:
https://egyenlitoalapitvany.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/EgyenlitoFoundation

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCuwna1GTDK8DUSQRCQUhC2Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 304666424

A szervezet címe:
1134 Budapest, Váci út 33.

Tovább az adatlapra