Hero Fest Nonprofit Kft.

Hősök Tere - Az vagy, amit teszel!

Azt szeretnénk, hogy Magyarországon minél több ember álljon ki és tegyen valamit másokért a mindennapokban. Pozitív változásra van szükség, de sokan vagyunk, akik nem tudjuk hogy kezdjünk hozzá. Ha inspiráljuk a környezetünkben élőket és megtanítjuk hogyan váljanak mindennapi hősökké.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Hero Fest Nonprofit Kft.

Honlap:
http://www.hosoktere.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hosoktereprojekt

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/hosoktereprojekt

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10039203

A szervezet telefonszáma:
+36 30 484 6421

A szervezet címe:
,

Tevékenységi kör:
Helyi, megyei nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Tevékenység leírása:
Sokan szeretnének jót tenni, de gyakran egyszerűen nem tudják, hogyan. Van, aki csak nem elég magabiztos, nehezen tudja legyőzni a közönyt, a megfelelési kényszert vagy az apátiát. Mások, akik készek lennének megváltoztatni a világukat, sokszor szembesülnek megfélemlítéssel vagy erőszakkal. Bizonyított, ha valaki rendszeresen azt tapasztalja, hogy nem múlik rajta semmi, hogy tettei hatástalanok a környezetére, akkor passzívvá válik, nem kezdeményez. A Hősök tere kezdeményezés ezen hivatott változtatni különböző programjain keresztül: Helló Hősök Fesztivál 2014. június 15. Helyszín: Budapest Park Nemzetközi Konferencia 2014. június 19. Helyszín: Átrium Film-színház Workshop, tréning 2014. június 20. Tematikus Estek 2014. áprilistól folyamatosan Előadás: 2014. május 14. 20 óra Helyszín: Kolor BárHős Piknik 2014. április 5. Helyszín: Akvárium Zimbardo előadása a Pszinapszison 2014. április 6. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Mire gyűjt:

Olyan programok szerevezésére amik megadják a kezdő lökést ahhoz, hogy egyre több ember, egyre többször tegyen másokért. Segíteni, hogy hétköznapi emberek hétköznapi hősökké váljanak, hogy elsajátítsák azokat a képességeket, amelyek segítségével megváltoztathatják a világunkat! Tudományosan igazolt, gyakorlatias, tapasztalatokon alapuló programokon keresztül szeretnénk elérni, hogy felismerjék azokat a helyzeteket, amelyekben segítséget nyújthatnak másoknak és, hogy érzékenyebbé váljanak az ilyen szituációk iránt.

Oktatás
Közösségi
kampány

Hősök Tere képzés

Hero Fest Nonprofit Kft.

0% 0 Ft összegyűlt
61.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Közösségi
kampány

Hősök Tere - Az vagy, amit teszel!

Hero Fest Nonprofit Kft.

6% 61.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.