Karitáció Alapítvány

Egészségügyi, Szociális, Kulturális Programok, Gyógyító Bohócdoktorok

Tevékenységünk a rászorulók, elsősorban gyermekek részére történő segítségnyújtás, a szakszerű és megfelelő orvosi és szociális ellátás érdekében, a szociálisan rászoruló családok és gyermekek támogatása, részükre programok szervezése, 2008 óta sikeresen működtetjük a Gyógyító Bohócdoktor csapatot.

Adószám:
19560540-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Karitáció Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Karitáció Alapítvány

Szervezet adószáma:
19560540-1-06

Honlap:
http://www.karitacio.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Bohocdoktorok

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/channel/UCQz1MlfC2WHCXi0i6nyZ_IA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700062-48244909-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306822044

A szervezet címe:
6725 Szeged Kálvária tér 31.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

A Karitáció Alapítvány 2008 óta egyik legsikeresebb programja a Bohócdoktor Mozgalom. A Gyógyító Bohócdoktor Csapat célja, hogy a beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A programsorozat a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegeskedést. Igyekszünk minden héten az ország más más kórházába eljutni és mosolyt varázsolni a gyermekek arcára. Emellett folyamatos az adományozói programunk. Egész évben családokat, idős, rászoruló embereket támogatunk élelmiszerrel, ruhákkal, könyvekkel.Az Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata évente több ezer beteg gyermekhez jut el, akiknek a vidámító tevékenységünk nagy segítség a gyógyulás érdekében. Egész évben folyamatos az alapítványi karitatív - jótékony támogatói program, mely révén a nélkülöző honfitársaink ezrei számára nyújtunk segítséget. Az alapítvány együttműködik más civil szervezetekkel, cégekkel, magánszemélyekkel is.

Mire gyűjt:

A Karitáció Alapítvány szociális, családsegítő, kulturális, egészségvédelmi és gyógyító tevékenységét közhasznú jelleggel működteti. Egész évben segítő programokkal tesszük a nélkülözők életét könnyebbé, élhetőbbé, boldogabbá. A Bohócdoktorok programunk 2008 óta sikeres. Tevékenységünk rövid és hosszú távú célja, hogy minél több kórházba eljusson és ott sikeres bohócdoktor vizitet tartani. Segítő tevékenységeink sikeresebb folytatásához cégek, magánszemélyek, közösségek, szervezetek nagylelkű felajánlásai, adományai sokat jelentenek.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Telefonos
adománygyűjtés

Tűzvész pusztított a Karitáció Alapítvány Bohócdoktoránál!

Karitáció Alapítvány

Pepi Bohóc a Karitáció Alapítvány gyógyító bohócdoktora, szörnyű tragédia érte a családját, házuk egy elektromos tűz során a tűz martalékává vált. A ház lakhatatlanná vált, elveszítették otthonukat!


Telefonszám: 13600/70
303 hívás, 198 sms
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Gyógyító Bohócdoktorok - Adó 1% támogatás

Karitáció Alapítvány

Együtt fogunk mosolyt csalni a beteg gyermekek kórházi napjaiba. Segítsen Ön is adó 1%-val, hogy idén is több ezer beteg és rászoruló gyermeket tudjunk boldoggá tenni.Köszönjük!


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
19560540-1-06
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Bohócdoktorok: gyermekmentés adó 1% felajánlással

Karitáció Alapítvány

Bohócdoktorok a betegekért: a gyermekkórházak támogatásával hamarabb gyógyulnak a kis betegek. 2008 óta, évente több ezer gyermeket és családot támogatunk. Adó 1 százalék felajánlással segíts Te is!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
19560540-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.