„Yakuza Fitness Szabadidő SE” Egyesület


1. Az egyesület célja a sporthoz köthető közösségi élet elősegítése, szervezése, fenntartása és a szabadidős rendezvények konferenciák támogatása, továbbá képzések, oktatás, ismeretterjesztő előadások szervezése. Az egyesület önállóan, továbbá más civil szervezetekkel együttműködve is törekszik a helyi sporttal kapcsolatos rendezvények, akciók, klubok, táborok, vetélkedők, versenyek szervezésére és lebonyolítására. 2. Az egyesület törekszik, hogy a helyi civil közösségeket kialakítsa, fejlessze és erősítse. Támogatja az önkéntességet, valamint az önkéntes programokat, továbbá segíti a közösségi szolgálat keretein belül az önkéntes munkák, tevékenységek szervezését, koordinálását. 3. Az egyesület az egészséges életmódra nevelés, továbbá a futás, a terepfutás, az akadályfutás, valamint a funkcionális edzés népszerűsítésének keretében céljául tűzi a tudományos eredmények közzétételének, azok megvitatásának színteret adó tudományos konferenciák, előadások, valamint más tudományos rendezvények lebonyolítását 4. Az egyesület rendszeresen szervez a környezet megóvását célzó programokat. (pl. faültetés, szemétszedés stb.) 5. Az egyesület törekszik arra, hogy a mozgás, a sport szeretetére nevelje a társadalmat, a természettel és önmagukkal való egyensúlyba és összhangba kerülésre ösztönözze az embereket elsősorban az akadályfutás, a terepfutás, a funkcionális edzés, valamint a természetjárás által. 6. Az egyesület célja továbbá, az egészséges életmód és az egészséges életmódra való nevelés támogatása, és az ezzel kapcsolatos rendezvények lebonyolítása.

Adószám:
18907641-1-08

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„Yakuza Fitness Szabadidő SE” Egyesület

Szervezet adószáma:
18907641-1-08

A szervezet címe:
9012 Győr, Tűzkő-kert út 11.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.