„SZEBB LEHET A VILÁG” Tehetséges Sportolókért Alapítvány


Az alapítvány célja, hogy nehéz anyagi körülmények között élő tehetséges sportolók számára gyűjtsön adományt vagy egy már megszervezett vagy a „SZEBB LEHET A VILÁG” Alapítvány saját szervezésű futóversenyein. Továbbá szeretné ezekkel az adománygyűjtésekkel, egyéb rendezvényekkel arra is felhívni a figyelmet, hogy mennyire rossz irányba haladunk, mennyire elszigetelten élünk, pedig közösen, együttes erővel szebbé tehetjük akár a világot is. A lehető legtöbb gyermek és fiatal számára vonzó alternatívát mutatni az egészséges életmód, a saját képességek fejlesztése, az egészséges versenyszellem megismerése és kialakítása érdekében. A mozgás öröméért minél több, és változatosabb sportprogram szervezése. Előadások, tréningek szervezése – nem csak sportolók számára – az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és tudatos életmóddal kapcsolatban. Sportolók, és sportszervezetek támogatása eszköz beszerzéssel, vagy ahhoz történő hozzájárulással.

Adószám:
19154712-1-07

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„SZEBB LEHET A VILÁG” Tehetséges Sportolókért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19154712-1-07

A szervezet címe:
8143 Sárszentmihály, József Attila utca 14.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.