Vadan, szabadon, természetesen- Vad -és Egzotikus Állatmentő Alapítvány

Vadan. Szabadon. Természetesen

WeFeNn Vad-és Egzotikus Állatmentő Alapítvány „Vadan. Szabadon. Természetesen.” Alapítványunk a mentálisan, fizikálisan sérült, megunt, illetve illegálisan tartott vad-és egzotikus, későbbiekben cirkuszi állatok rehabilitációja és számukra a lehető legmegfelelőbb élőhely biztosítására és megtalálására (nem csak országhatáron belül, hanem nemzetközileg is), illetve visszaengedésére a természetbe tette fel működését! Emellett alapítványunkkal nagy részt kívánunk vállalni a természet-és állatvédelmi oktatásban szakmai előadásokkal gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Hosszú, ám belátható távú céljaink között szerepel a WeFeNn Mentő-és Zoológiai központ létrehozása, melyet egy korszakalkotó öko - oktató, mentő-és rehabilitáló központnak álmodtunk meg 24 órás vad- és egzotikus állatklinika működtetésével! Ennek megvalósításához azonban nagyon sok munka vezet, így aki szeretné és tudja támogatni céljaink megvalósulását, úgy szívesen fogadunk minden támogatást, legyen az bármily apró, illetve a kis mentettjeinknek számára is akár száraztápokat, alomanyagot, papírtörlőket, UV izzót, fűtőszálat, élő vagy szárított rovar, lárva vagy lisztkukac eleséget, szénát stb.… ???? Mi hiszünk a közösség erejében, hiszünk bennetek és hisszük, hogy veletek, a Ti segítségetekkel megvalósulhat egy olyan komplex intézmény, mely interaktív, oktatójellegű kikapcsolódást fog biztosítani számotokra, ha ellátogattok majd hozzánk szeretteitekkel, iskolátokkal, óvodátokkal vagy lehet épp a Te kedvenced életét tudjuk majd megmenteni éjszaka!

Adószám:
19226965-1-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Vadan, szabadon, természetesen- Vad -és Egzotikus Állatmentő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
WeFeNn

Szervezet adószáma:
19226965-1-02

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/WFN-111985526958882/?modal=admin_todo_tour

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402427-50526856-90541015

A szervezet telefonszáma:
+36 304962889

A szervezet címe:
7621 Pécs, József utca 7.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunk a mentálisan, fizikálisan sérült, megunt, illetve illegálisan tartott vad-és egzotikus, későbbiekben cirkuszi állatok rehabilitációja és számukra a lehető legmegfelelőbb élőhely biztosítására és megtalálására (nem csak országhatáron belül, hanem nemzetközileg is), illetve visszaengedésére a természetbe tette fel működését! Emellett alapítványunkkal nagy részt kívánunk vállalni a természet-és állatvédelmi oktatásban szakmai előadásokkal gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Hosszabb távon Vad-és egzotikus klinika létrehozása Baranya megyében, Pécs környékén.

Mire gyűjt:
Alapítványunkkal jelenleg a szervezetünk hátterében működő állatorvosi rendelőben és saját lakhelyünkön helyezzük el és utógondozzuk a sérült vad-és egzotikus állatok. Ezzel a gyűjtési kampányunkkal egy nagy terület megvásárlását tűztük ki célul, melyen létrehozhatjuk az általunk megálmodott, korszakalkotó és szemléletformáló Természetvédelmi Mentő-és zoológiai központot vad-és egzotikus állatklinikával.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.