Rengeteg a kidobott állat, segíts, hogy segíthessünk!

Amire gyűjtünk: állatok elhelyezéséhez kennel építésre, korszerűsítésre, állateledelre, állatok mentésének költségeire, állatorvosi költségekre, kutyaházra, szállítóboxra

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Közhasznú Alapítvány

Bővebben

465 támogató
(96 hívás, 369 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 81
Add meg a 81-es melléket vagy írd be a 81-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


Rengeteg a kidobott állat, segíts, hogy segíthessünk!

465 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-81
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Alapítványunk célja az állatok védelme, a felelős állattartás szabályainak betartása, annak kommunikációja iskolákban és a lakosság széles körében előadások tartásával kutyasimogatással egybekötve.

Rengeteg a kidobott kóbor kutya, nekik új szállást kell biztosítanunk. A közterületeken befogott, valamint az elkobzott és megkínzott kutyák orvosi ellátására, gyógyszerezésükre, ill. rehabilitációjukra is gyűjtünk. Nagyon sok mentett, magára hagyott, sérült és balesetes kutya ellátásában és gyógyításában segítünk már 20 éve országos szinten is, ezt szeretnénk a továbbiakban is folytatni. Mivel az állatmentés költségei nagyon  magasak, elengedhetetlen, hogy adománygyűjtést folytassunk.

Alapítványunk adományokból, felajánlásokból tartja fent magát, sajnos havi rendszeres bevétellel nem rendelkezünk, amely biztosítaná a működéshez szükséges anyagi forrásokat. Nagy segítség lenne a továbbiakban, ha bármekkora összeggel is, de havonta tudnák támogatni  az állatok mentését, ellátását,

Munkánk hatékonysága kiemelkedő a sérült és a balesetet szenvedett ebek ellátásában, gyógyításában is, a menhely közel van a kiemelkedő tranzitforgalmat lebonyolító M5-ös autópályához, így sajnos sok a balesetes kutya. 

Országosan is nagyon sok állatot  mentünk, mi oda is elmegyünk menteni, ahol lenne közelebbi szervezet, de nem tudják megoldani, mert nincs szabad helyük, vagy anyagi kapacitásuk. A befogadott állatokat minden esetben ivartalanítjuk, orvosi ellátást és gyógykezelést kapnak, de sajnos anyagi kereteink végesek, nem bírjuk már az újabb és újabb kiadásokat fedezni. 

Úgy döntöttünk, hogy az adománygyűjtés egy újabb formájába vágunk bele, hogy feladatainkat tovább tudjuk végezni és be tudjuk fogadni továbbra is a bajba jutott állatokat, szocilaizáljuk és gazdihoz jutassuk őket. 

Az állatok többféle módon kerülnek hozzánk. Elsősorban a kidobott és megkínzott állatokat mentjük, de van, amikor különböző okok miatt az előző gazda hozza be, mert nem tudja ellátni, vagy csak egyszerűen nincs már rá szüksége, de ehhez új kenneleket kell építenünk, menhelyünk befogadó képessége a végéhez közeledik.

A sok balestes, sérült, mentett állat rehabilitációjához megfelelő nyugalomra van szükség, melyhez új kutyaházakat szeretnénk biztosítani, szállításukhoz pedig boxokra van szükség. A befogadott állatoknak a mindennapi élelmet, tápokat is meg kell teremtenünk. Fontos feladatunk a bajba jutott állatok biztonságos elhelyezése, az akadálymentesítés az elhasználódott kennelek felújítása és újak építése. 

Alapítványunk folyamatos forráshiánnyal küzd, hatalmas költséget jelent számunka a telepünk fenntartása és tovább bővítése. 

Telephelyünk Lajosmizse, Alsóbene tanya 652. szám alatt található.  Alapítványunk az elmúlt évben 346 kutyát és 9 macskát fogadott be. Telephelyünk általában maximális kapacitáson működik, pillanatnyilag 216 kutya ellátásáról gondoskodunk. 

Támogasd a bajban lévő állatokat, segíts, hogy menteni tudjunk!

 

Szervezet hivatalos neve:
Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Mentsvár az Állatokért Alapítvány

Honlap:
http://www.mentsvar.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/www.mentsvar.hu

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@mentsvarazallatokertalapit6902/videos

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 204769693

A szervezet címe:
6000 Kecskemét Futár utca 43.

Tovább az adatlapra
Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

Segíts mentett állatainkon!

Mentsvár az Állatokért Alapítvány

Több mint 200 kutyáról kell gondoskodnunk folyamatosan, a költségeink elképesztően magasak. Csak a segítségetekkel tudjuk ellátni őket. Támogasd mentett állatainkat!


Érdekel Támogatom
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Neked csak 1% nekik az élt. Segíts, hogy segíthessünk!

Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Közhasznú Alapítvány

Az 1%-ból befolyt összeget állataink elletására orvosi kezelésükre, ivartalanításra, rosszul tartott megkínzott kutyák mentésére fordítjuk. Köszönjük hogy támogatod munkánkat!!!


Lezárult:
2024-05-22.
Érdekel