Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

XXI. Kerület és Környéke Mentőalapítványa

Együtt mentünk

Közhasznú alapítványunk célja a csepeli mentőállomás fejlesztése, az ott dolgozó bajtársak továbbképzésének támogatása, valamint munkakörülményeinek javítása. Célunk továbbá Csepel és környéke lakosságát érintő egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító- és egészségügyi rehabilitációs tevékenység, a sürgősségi betegellátás színvonalának emelése.

Adószám:
18626520-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
XXI. Kerület és Környéke Mentőalapítványa

Szervezet rövid neve:
Csepeli Mentőalapítvány

Szervezet adószáma:
18626520-1-43

Honlap:
http://www.csepelmento.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/csepelmentok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000063-62270022

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 706107231

A szervezet címe:
1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 47-49. 4. 63.

Tevékenységi kör:
Egészségügyi mentõszolgálat, támogatás

Tevékenység leírása:

Alapítványunk prioritásként kezeli a meglévő mentőautók cseréjét és modernizálását, ezért folyamatosan keresi a pályázati és egyéb lehetőségeket annak érdekében, hogy az autók cseréje minél hamarabb megtörténhessen. Kiemelten kezeljük a mentőautóban használatos létfontosságú eszközök és berendezések cseréjét is, ezáltal folyamatosan fejlesztve a térség sürgősségi ellátásának színvonalát. Munkatársaink számára 21. századi munkakörülményeket szeretnénk biztosítani. Alapítványunk oktatási tevékenységet is végez, rendszeresen tartunk elsősegély oktatásokat.

Céljainkat az alábbi konkrét tevékenységgel valósítjuk meg: géppark fejlesztése, személyzet szakmai képzésének támogatása, munkakörülmények javítása, eszközvásárlás, a sürgősségi ellátás megismertetése a lakossággal, elsősegély oktatás

Mire gyűjt:

Együtt mentünk! – Mozgó intenzív osztályra gyűjtünk

A jelenlegi helyzetben bajtársaink emberfeletti helytállásról tesznek tanúbizonyságot. A járványt megelőző időszakban is a kapacitásunk bővítése volt a cél, most pedig egyenesen szükségszerűvé vált. Ezért nem kisebb fába vágtuk a fejszénket, minthogy szeretnénk az Önök segítségével (vállalkozások és magánemberek) összegyűjteni bruttó 30 millió Forintot, egy vadonatúj speciális mentőautóra.

Hogy miben különbözik ez az autó a többi mentőautótól?

Mintegy mozgó intenzív osztályt kell elképzelni, olyan felszereltséggel, mely az országban ritkaság számba megy, és amelynek elsődleges feladata a helyi és a környékbeli lakosok minél gyorsabb, hatékonyabb ellátása, valamint professzionális eszközökkel való életmentés.

Gyakorlatilag egy mentőautóban is lehet az intenzív osztályokéval közel azonos feltételeket biztosítani. Ez legtöbbször kritikus állapotú (intubált, lélegeztetett, eszméletlen) betegek szállításakor létfontosságú, pl. korházak között transzport esetén, vagy pedig valamilyen képalkotó (MRI, CT) vizsgálatra való szállítás esetén.

A startpisztoly tehát eldördült, bízunk benne, hogy minél több civil és vállalkozás csatlakozik a gyűjtésünkhöz. Tegye hozzá Ön is a maga puzzle darabkáit!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.