Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Váci Reménység Egyesület

"100 éve él a Remény!"

A dr. Vanyek Béla kanonok-plébános által alapított Váci Reménység Egyesület számára fennállása, 1922 óta az egyik legfontosabb szem előtt tartott cél a működése révén érintett célcsoportok – összetartó, egymásra figyelő helyi közösség, egészséges életmódra vágyó, sportoló fiatalok, cserkészek – egybefogása, háttér támogatása, összekovácsolása. Az Egyesület által vallott értékrend és cél a fentieknek megfelelően, 100 éve egy és ugyanaz: érdemben közreműködni a szellemileg, testileg egészséges, öntudatos, keresztény magyar ifjúságunk nevelésében oly módon, hogy elsősorban nem a sportsikerekre alapozzuk életünket, hanem a sport- és a közösségi élet nevelő hatására.

Adószám:
19177603-2-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Váci Reménység Egyesület

Szervezet rövid neve:
Váci Reménység Egyesület

Szervezet adószáma:
19177603-2-13

Honlap:
http://www.vaciremenyseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vaciremenyseg.hu

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@vaciremenysegegyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
17742094-20206741-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309869897

A szervezet címe:
2600 Vác, Dr. Csányi László körút 58.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
A Váci Reménység Egyesület jelenleg 10 szakosztállyal működik, a legnépszerűbb, legeredményesebb szakosztályaink az atlétika, paraatlétika, asztalitenisz, cserkészet, természetjárók, galambászok, labdarúgás. Az Egyesület aktívan részt vesz Vác és a környékbeli települések kulturális és sportéletében. Az Egyesület igyekszik továbbvinni a hagyományokat évről évre. Megrendezésre kerül a galambkiállítás, szavalóverseny a márciusi ifjak tiszteletére, az aradi vértanúk emlékére tartott kegyeleti váltófutás, a Katalin-bál. Az Egyesület részt vállal az október 23-i városi ünnepség lebonyolításában, valamint Karácsonykor az arra rászorulóknak meleg étel és adományok oszt.

Mire gyűjt:
Az Egyesület által kitűzött célok megvalósításának működési és egyéb költségének fedezetére. A tehetséges ép és parasportolók támogatására.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.