Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

TAnulás MÁSként Alapítvány

Tanulásban támogatásra szoruló gyermekekért és családjaikért (ép értelmű autista, illetve szegénységben élő gyermekért)

Az alapítvány a tanulásban támogatásra szoruló gyermekeken és családjaikon kíván segíteni, ezen belül is kiemelt figyelmet fordít az ép értelmű autistákra (normál intelligenciájú, beszélni tudó autisták, akiknek nehézségük van a kommunikációban, a szociális viselkedésben és a rugalmas gondolkodásban), illetve olyan gyermekekre, akik a család szegénysége és a szülők alacsony iskolázottsága okán kerültek hátrányos helyzetbe. Az alapítvány gyermekek (kisgyermekek és iskoláskorú fiatalok) jóllétéhez és fejlődéséhez nyújt támogatást jellemzően pedagógiai eszközök használatával. Cél a szociális és kommunikációs, valamint a tanulási és gondolkodási képességek fejlesztése a gyermekek való életben való boldogulása és a minőségi közösségi léte érdekében. Cél továbbá a célcsoportba tartozó gyermekek családjainak támogatása a jobb életminőség elérése érdekében, valamint az ezekbe a csoportokba tartozó gyermekekkel foglalkozó pedagógusok és más szakemberek szakmai fórumainak kialakítása, továbbképzésük segítése, kapcsolódó szakmai és módszertani anyagok készítése.

Adószám:
19038766-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TAnulás MÁSként Alapítvány

Szervezet adószáma:
19038766-1-43

Honlap:
http://www.tanulasmaskent.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tanulasmaskent

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11709019-21451023-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 302973054

A szervezet címe:
1194 Budapest, Vásár tér 16.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A TAnulás MÁSként Alapítvány a Ginkó Ház és a Kispesti Tanoda háttérszervezete. http://ginkohaz.hu/ (autizmus ban érintett gyerekek) https://kispestitanoda.hu/ (halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek)

Mire gyűjt:

Többféleképpen támogathatod a céljaink elérését. A pénzbeli támogatásokat arra fordítjuk, hogy megteremtsük a hozzánk járó gyerekek jóllétéhez és fejlődéséhez szükséges lehető legoptimálisabb környezetet.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.