TAnulás MÁSként Alapítvány

Tanulásban támogatásra szoruló gyermekekért és családjaikért (ép értelmű autista, illetve szegénységben élő gyermekért)

Az alapítvány a tanulásban támogatásra szoruló gyermekeken és családjaikon kíván segíteni, ezen belül is kiemelt figyelmet fordít az ép értelmű autistákra (normál intelligenciájú, beszélni tudó autisták, akiknek nehézségük van a kommunikációban, a szociális viselkedésben és a rugalmas gondolkodásban), illetve olyan gyermekekre, akik a család szegénysége és a szülők alacsony iskolázottsága okán kerültek hátrányos helyzetbe. Az alapítvány gyermekek (kisgyermekek és iskoláskorú fiatalok) jóllétéhez és fejlődéséhez nyújt támogatást jellemzően pedagógiai eszközök használatával. Cél a szociális és kommunikációs, valamint a tanulási és gondolkodási képességek fejlesztése a gyermekek való életben való boldogulása és a minőségi közösségi léte érdekében. Cél továbbá a célcsoportba tartozó gyermekek családjainak támogatása a jobb életminőség elérése érdekében, valamint az ezekbe a csoportokba tartozó gyermekekkel foglalkozó pedagógusok és más szakemberek szakmai fórumainak kialakítása, továbbképzésük segítése, kapcsolódó szakmai és módszertani anyagok készítése.

Adószám:
19038766-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TAnulás MÁSként Alapítvány

Szervezet adószáma:
19038766-1-43

Honlap:
http://www.tanulasmaskent.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tanulasmaskent

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11709019-21451023-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 302973054

A szervezet címe:
1194 Budapest, Vásár tér 16.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A TAnulás MÁSként Alapítvány a Ginkó Ház és a Kispesti Tanoda háttérszervezete. http://ginkohaz.hu/ (autizmus ban érintett gyerekek) https://kispestitanoda.hu/ (halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek)

Mire gyűjt:

Többféleképpen támogathatod a céljaink elérését. A pénzbeli támogatásokat arra fordítjuk, hogy megteremtsük a hozzánk járó gyerekek jóllétéhez és fejlődéséhez szükséges lehető legoptimálisabb környezetet.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.