Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány

A zene felemel

Missziónk egy erős, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert, modellértékű iskola fenntartása és fejlesztése, amelyben a fiatal, hátrányos helyzetű, többnyire roma zenei tehetségeket világszínvonalú képzés és mentorálás révén hozzásegítjük zenei karrierjük elindításához.

Adószám:
18222793-2-19

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Szervezet adószáma:
18222793-2-19

Honlap:
http://www.snetbergerkozpont.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/snetberger.tehetseg.kozpont

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=XesxubG3K3M

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
73200206-11313887-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-87-799004

A szervezet címe:
8227 Felsőörs, Hóvirág utca 28.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

Zenei tehetségfejlesztés, mentorálás, pályagondozás. Diákjaink a 12 hetes intenzív képzés alatt egyéni hangszeres órák mellett zenekari gyakorlaton, jazz elmélet órán, hallás- és improvizációs gyakorlaton vesznek részt. Tanulnak angolt, informatikát, médiaművészetet, vannak rendszeres, kiscsoportos beszélgetések a roma identitáshoz kapcsolódó hagyományokról, kultúráról és emberi jogokról. Tehetségfejlesztésünk elengedhetetlen eleme a mindennapos egyéni gyakorlás is. Marketing és menedzsment óráinkon, valamint önismereti és pályaorientációs kiscsoportos foglalkozásainkon a sikeres zenei életpálya eléréséhez, fenntartásához szükséges ismereteket, készségeket és tudást sajátíthatják el diákjaink. Alapítványunk mentorai a diákok gondozása mellett rendszeresen szerveznek rendhagyó zene- és osztályfőnöki órákat a hátrányos helyzetű településeken. Koncert- és fellépési lehetőségeket szintén az Alapítvány biztosít. Ezek az alkalmak rendkívül fontosak a diákok fejlődéséhez, önállóan azonban nem tudnának rangos eseményekre bejutni.- a Tehetségközpont megépülése Felsőörsön - nemzetközi szakmai hálózat kialakítása, többek között a Berlin Jazz Institute és a Norvég Jazz Fórum részvételével - 25 fős tanári kar, nemzetközileg is elismert oktatókkal - roma mentori hálózat kialakítása, 6 fő mentorral, akik az ország egész területén kutatják és gondozzák a zeneileg tehetséges gyerekeket - 150 fellépés - 100 sajtóhír - 3 évfolyam, mindegyiken 60 diák - 3 nagyszabású, évzáró koncert (Müpa, Thália Színház, Zeneakadémia)

Mire gyűjt:

Bankkártyás adományozás és Adhat-vonal

Ezen a fórumon kersztül alapítványunk általános fenntartási költségeihez várunk támogatást, úgy mint gyermekek étkeztetése, szállásolása, tanári díjak, utaztatás, hangszerkiegészítők, kották).

Adjuk össze

A közösségi adományokból egy elektro akusztikus gitárt szeretnénk venni. A hangszert Beri Áron 13 éves diákunknak szánjuk, aki a 3. évfolyam legígéretesebb fiatal tehetsége. Sokat gyakorol fejben, könnyen tanul hallás után, nem csoda, mert otthon csak egy gyerek méretű játék gitárja van, azon is öt testvérével osztizik. Áron képességeihez és tehetségéhez méltó, állandó eszközt szeretnénk neki biztosítani.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Pian-piano

Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány

63% 357.000 Ft összegyűlt
567.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Zongora a jövő tehetségeinek

Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány

70% 565.000 Ft összegyűlt
800.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

A kevés is lehet sok - Gitárt egy tehetségnek!

Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány

101% 253.000 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.