Snétberger Zenei Tehetség Közhasznú Alapítvány


Missziónk egy erős, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert, modellértékű iskola fenntartása és fejlesztése, amelyben a fiatal, hátrányos helyzetű, többnyire roma származású zenei tehetségeket személyre szabott képzés és mentorálás révén hozzásegítjük további zenei tanulmányok folytatásához, zenei karrierjük elindításához. Diákjaink itthon és a világ több pontján rangos eseményeken és fesztiválokon mutathatták már meg tehetségüket. A Snétberger Alapítvány 2011 óta évente 60-65 hátrányos helyzetű tehetséges fiatal számára biztosít helyet, 12 héten át tartó zenei képzést és egész éves mentorálást. A Felsőörsön megvalósuló Snétberger program 2022-ben kiegészül az alapítvány új, budapesti székhelyű központjának mesterkurzusaival.

Adószám:
18222793-2-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Snétberger Zenei Tehetség Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Snétberger Alapítvány

Szervezet adószáma:
18222793-2-19

Honlap:
https://www.snetbergercenter.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/snetberger.tehetseg.kozpont

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/erzsz1011/videos

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-83323322

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 209731742

A szervezet címe:
8227 Felsőörs Hóvirág utca 28.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

SNÉTBERGER ZENEI TEHETSÉG KÖZPONT, A SNÉTBERGER PROGRAM ALAPKÉPZÉSE

Zenei tehetségfejlesztés, mentorálás, pályagondozás. Diákjaink a 12 hetes intenzív képzés alatt egyéni hangszeres órák mellett zenekari gyakorlaton, jazz elmélet órán, hallás- és improvizációs gyakorlaton vesznek részt. Tanulnak angolt, informatikát, médiaművészetet, vannak rendszeres, kiscsoportos beszélgetések a roma identitáshoz kapcsolódó hagyományokról, kultúráról és emberi jogokról. Tehetségfejlesztésünk elengedhetetlen eleme a mindennapos egyéni gyakorlás is. Marketing és menedzsment óráinkon, valamint önismereti és pályaorientációs kiscsoportos foglalkozásainkon a sikeres zenei életpálya eléréséhez, fenntartásához szükséges ismereteket, készségeket és tudást sajátíthatják el diákjaink. Alapítványunk mentorai a diákok gondozása mellett rendszeresen szerveznek rendhagyó zene- és osztályfőnöki órákat a hátrányos helyzetű településeken.

SNÉTBERGER ALAPÍTVÁNY BUDAPEST, A SNÉTBERGER PROGRAM MESTERKÉPZÉSE

A professzionális stúdióval és próbateremmel ellátott közösségi tér lehetővé teszi, hogy a Snétberger Program alapképzésében résztvett fiatalok további, emelet szintű, mesterképzést kaphassanak elismert művészektől, így segítve szakmai fejlődésüket, valamint továbbtanulási lehetőségeiket és zenei pályájukon való indulást hazai és nemzetközi színtéren.

KONCERTEK

Koncert- és fellépési lehetőségeket szintén az Alapítvány biztosít. Ezek az alkalmak rendkívül fontosak a diákok fejlődéséhez, önállóan azonban nem tudnának rangos eseményekre bejutni. A Snétberger Programmnak köszönhetően diákjaink koncertet adhattak nemzetközileg is elismert zenei eseményeken, mint a Kapolcsi Művészetek Völgyében, a Sziget Fesztiválon, vagy a Jazz Showcase-en, de játszottak már Berlinben, Brüsszelben, Oslóban, Párizsban, Madridban, Portugáliában, Izraelben, Hanoiban és Washingtonban is. Kiváló tanáraink szakmai támogatása mellett a Snétberger Alapítvány diákjai szívesen tesznek eleget felkéréseknek.

Mire gyűjt:

1%

Adója 1%-ának felajánlásával is sokat tehet diákjainkért!

A felajánlásokat többek között az alábbiakra fordítjuk: étkeztetés, szállás, tanári díjak, utaztatás, hangszerkiegészítők, kották, külföldi fellépések költségei.

Adószámunk: 18222793-2-19

Minden támogatást köszönünk, és nagyra becsüljük, ha lehetőségeihez mérten Ön is hozzájárul a fiatal roma és hátrányos helyzetű tehetségek zenei képzéséhez, karrierjük elindításához.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Pian-piano

Snétberger Alapítvány

63% 357.000 Ft összegyűlt
567.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Zongora a jövő tehetségeinek

Snétberger Alapítvány

70% 565.000 Ft összegyűlt
800.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

A kevés is lehet sok - Gitárt egy tehetségnek!

Snétberger Alapítvány

101% 253.000 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.