Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Sakk Egylet Nagyatád

Gondolkodni jó!

Nagyatád és Barcs városok és környékük sakk verseny és tömegsportjának támogatása: - Versenyek szervezése, lebonyolítása; - Utánpótlásnevelés, ifjúsági versenyek szervezése; - Sakkoktatás, fiatalok nevelése, szabadidős programok szervezése.

Adószám:
18768604-1-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sakk Egylet Nagyatád

Szervezet rövid neve:
Sakk Egylet

Szervezet adószáma:
18768604-1-14

Honlap:
http://www.sakkegylet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sakkegylet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403954-39512350-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 302269157

A szervezet címe:
7500 Nagyatád, Baross utca 2.

Tevékenységi kör:
Szellemi sport

Tevékenység leírása:
A nagyatádi Sakk Egylet több, mint 30 éve 1986-ban alakult. A szakmai munka az NBII-es szereplés köré öszpontosul. Péntek délutánonkénti edzéseink szabadon látogathatók, ingyenesek. Ezen kívül az iskolákban szakkör formájában is jelen vagyunk. 1992-ben jutottunk fel a megyei bajnokságból a magyar nemzeti csapatbajnokságba, és azóta folyamatosan az NBII-ben szereplünk, 13 éve folyamatosan a dobogós helyek valamelyikén. Somogy megye legnagyobb és legerősebb csapataként jelentős részt vállalunk a megye sakkéletében. Évek óta mi szervezzük a megyei egyéni és csapatbajnokságokat, valamint egyéb jelentős versenyeket. A legtöbb somogy megyében zajló sakkversenyen szervezésében valamilyen formában részt veszünk, akár sakk készletek, órák biztosításával, akár bíró küldésével. Nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre, ezért az NBII-es szereplés mellett a megyei bajnokságban is szereplünk, hogy a fiataloknak is játéklehetőséget tudjunk biztosítani. Évente 50-60 oldalas kiadványt jelentetünk meg, de már komolyabb könyvet is írtunk. Bevezettük a gondolkodás napját, mert a közhiedelemmel ellentétben nem fáj. Levelezési sakk műhelyünk képviseli a magyar élvonalat. 4 válogatott játékossal rendelkezünk, valamint a válogatott kapitánya is nagyatádi. Nemzetközi versenyeken, a levelezési sakkolimpián, a világbajnokságon képviseljük Magyarországot.

Mire gyűjt:
28. Bagoly Kupa 24 órás sakkverseny Minden év augusztusában tartjuk különleges erőpróbánkat, a bagoly kupát. 2x5 perces gondolkodási idővel játszunk snell partikat megállás nélkül. Szombat délutántól 2-től, vasárnap délután a 24-ik óra utáni kör végéig. Általában több, mint 100 versenypartit játszik 1-1 versenyző a valamivel több, mint 24 óra alatt.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.