Sakk Egylet Nagyatád

Gondolkodni jó!

Nagyatád és Barcs városok és környékük sakk verseny és tömegsportjának támogatása: - Versenyek szervezése, lebonyolítása; - Utánpótlásnevelés, ifjúsági versenyek szervezése; - Sakkoktatás, fiatalok nevelése, szabadidős programok szervezése.

Adószám:
18768604-1-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sakk Egylet Nagyatád

Szervezet rövid neve:
Sakk Egylet

Szervezet adószáma:
18768604-1-14

Honlap:
http://www.sakkegylet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sakkegylet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403954-39512350-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 302269157

A szervezet címe:
7500 Nagyatád, Baross utca 2.

Tevékenységi kör:
Szellemi sport

Tevékenység leírása:
A nagyatádi Sakk Egylet több, mint 30 éve 1986-ban alakult. A szakmai munka az NBII-es szereplés köré öszpontosul. Péntek délutánonkénti edzéseink szabadon látogathatók, ingyenesek. Ezen kívül az iskolákban szakkör formájában is jelen vagyunk. 1992-ben jutottunk fel a megyei bajnokságból a magyar nemzeti csapatbajnokságba, és azóta folyamatosan az NBII-ben szereplünk, 13 éve folyamatosan a dobogós helyek valamelyikén. Somogy megye legnagyobb és legerősebb csapataként jelentős részt vállalunk a megye sakkéletében. Évek óta mi szervezzük a megyei egyéni és csapatbajnokságokat, valamint egyéb jelentős versenyeket. A legtöbb somogy megyében zajló sakkversenyen szervezésében valamilyen formában részt veszünk, akár sakk készletek, órák biztosításával, akár bíró küldésével. Nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre, ezért az NBII-es szereplés mellett a megyei bajnokságban is szereplünk, hogy a fiataloknak is játéklehetőséget tudjunk biztosítani. Évente 50-60 oldalas kiadványt jelentetünk meg, de már komolyabb könyvet is írtunk. Bevezettük a gondolkodás napját, mert a közhiedelemmel ellentétben nem fáj. Levelezési sakk műhelyünk képviseli a magyar élvonalat. 4 válogatott játékossal rendelkezünk, valamint a válogatott kapitánya is nagyatádi. Nemzetközi versenyeken, a levelezési sakkolimpián, a világbajnokságon képviseljük Magyarországot.

Mire gyűjt:
28. Bagoly Kupa 24 órás sakkverseny Minden év augusztusában tartjuk különleges erőpróbánkat, a bagoly kupát. 2x5 perces gondolkodási idővel játszunk snell partikat megállás nélkül. Szombat délutántól 2-től, vasárnap délután a 24-ik óra utáni kör végéig. Általában több, mint 100 versenypartit játszik 1-1 versenyző a valamivel több, mint 24 óra alatt.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.