Palmette Alkotó Műhely

„Az egyesület, ahol az lehetsz, aki szeretnél.”

Az emberi személyiség megismerése, a lélek és test harmonikus működése, az egészséges és kreatív életvezetés megteremtése, az életmód javító és önfejlesztés segítő eszközök, alternatív gyógymódok egyéni és közösségi foglalkozások keretében való alkalmazása, tovább adása fontos számunkra. A magyarság közös múltjában gyökerező hagyományaink, mint legfőbb értékeink ápolása, védelme, kiemelten a szellemi néprajz, különösen a magyar népmese, hiedelemvilág, rovásírás fennmaradt emlékeinek felkutatása, megóvása, felelevenítése, bemutatása. A magyar motívumkincs ihlette művészeti alkotások készítése, népszerűsítése és kortárs művészeti kiállítások létrehozása, valamint az ezekhez kapcsolódó rendezvények létrehozása. Az általunk képviselt tudás és értékrend átadása a fiatal nemzedék számára. A mindezen értékek iránt elhivatottságot érző személyek önkéntes közösségének megteremtése, életben tartása és gyarapítása.

Adószám:
18609817-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Palmette Alkotó Műhely

Szervezet adószáma:
18609817-1-11

Honlap:
http://www.palmetta.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/PalmettaEgyesulet/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCAVvAig_lzJQrytQc3Zwrtg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
63200119-11069605-________

A szervezet telefonszáma:
+36 307976428

A szervezet címe:
2800 Tatabánya, Mártírok útja 35. II/1. 3.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Azt valljuk, hogy mindenkinek azzal a tevékenységgel kell foglalkoznia, amihez tehetsége van, ami a legközelebb áll a szívéhez, mert csak így válhat igazán sikeressé. Éppen ezért egyesületükben a legkülönfélébb tevékenységeknek is teret biztosítanak, hogy tagjaik érdeklődésüknek és adottságainknak megfelelően kipróbálhassák magukat és ezzel ne csak önmaguknak, de másoknak is jó élményeket szerezhessenek. Az egyesület főbb tevékenységei a Tatai Tündér- Mese Fesztivál megszervezése, illetve egy ifjúsági mentor program. Az „Alkoss te is közösséget” a helyi 12-14 éves kor fölötti kamasz gyerekeknek szóló programunk, mely egy szakemberek (pedagógus, pszichológus, egyéb segítő) által működtetett közösségi tér létrehozása, lehetőségteremtés a rászoruló gyerekeknek hasznos délutáni elfoglaltságra. A Tatai Tündér-Mese Fesztivál a Kárpát-medencei magyar hagyományokon alapuló, a mai korba is átörökíthető értékeket kívánják bemutatni. Mindehhez vezérfonal a magyar tündérmese és az általa közvetített szellemi-erkölcsi tanítás. A magyar népmese a magyar lélek fejlesztésére, a magyar jellem formálására, a magyar szellem művelésére szolgáló irodalmi műfaj. A magyar népmese nem más, mint a magyarság mitológiája, melyben az ősök hitrendszere és erkölcsi tanítása van elrejtve az utókor számára. Az Egyesület azt szeretné elérni, hogy minél szélesebb körben visszaszivárogjon az emberek mindennapi életébe ez a támaszt, erőt és egy biztonságot adó tudás.

Mire gyűjt:
A Palmetta Alkotó Műhely Egyesület fenntartása.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.