Mosolygyár Egyesület

A mosoly legyen veled!

Az Egyesület célja támogatni az oktatás felemelkedését azáltal, hogy új szemléletmódot honosít meg, alkalmazható tudás átadásával járul hozzá a diákok életképességéhez, valamint folyamatosan dolgozik a legújabb információ-technológiai és élménypedagógiai eszközök oktatásban való használatának elterjesztésén. Ennek érdekében foglalkozásokat, előadásokat, rendezvényeket szervez. Az egyesület célja továbbá közösségi programok szervezése és megvalósítása, amelyek – akár a szórakoztatás, akár az oktatás, akár az egészségmegőrzés révén – segítenek a résztvevőknek abban, hogy jobb testi, lelki és szellemi állapotba kerüljenek. Célja továbbá az is, hogy összekösse az embereket, hogy közösségeket teremtsen és építsen. Eme céljai megvalósítása érdekében az egyesület arra törekszik, hogy együttműködjön más olyan szervezetekkel, amelyek célja hasonló, így erősítve egymás tevékenységét.

Adószám:
18873478-1-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mosolygyár Egyesület

Szervezet rövid neve:
Mosolygyár Egyesület

Szervezet adószáma:
18873478-1-14

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/mosolygyaregyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103214-31764300-01005000

A szervezet telefonszáma:
+36 204559300

A szervezet címe:
7400 Kaposvár, Dózsa Gy. utca 10. tetőtér 1.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.