Mátra Biker Sport Club

Legyen öröm a sport, legyen egészség!

Céljaink a gyermekek és a fiatalok egészséges életre nevelése, utánpótlás-nevelés és oktatás, a szenior korosztály számára a kerékpározás, mint egészségmegőrzés módjának a megismertetése, a Mátra turisztikai fejlesztése.

Adószám:
18024502-1-10

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mátra Biker Sport Club

Szervezet rövid neve:
Mátra Biker Sport Club

Szervezet adószáma:
18024502-1-10

Honlap:
https://www.matrabiker.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/matrabiker

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCXNIQ8lg1FV9sd8AdH4puIQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12032006-01554961-00100002

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309517773

A szervezet címe:
3200 Gyöngyös, Dobó István utca 12.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
A Mátra Biker Sport Club baráti környezetben hirdeti az egészség, a kerékpársport és a természet szeretetét. Többgenerációs sportegyesület, mely az élet minden területére tartogat példaképeket az ifjú generációk számára. Fontos feladata a fiatalok utánpótlás-nevelése és oktatása, és a szenior korosztály számára a kerékpározás, mint egészségmegőrzés módjának a megismertetése. Aktív kerékpáros érdekérvényesítő, szemléletformáló, sportszervező tevékenységet folytat a Mátra térségében. A versenysport mellett jelentős támogató tömegbázist épített. Edukációs programokat szervez és közhasznú feladatokat lát el. Kapcsot képez a térség gazdasági szereplői, az önkormányzatok, hatóságok között. Aktív résztvevője a térségi turisztikai fejlesztésének. Több mint száz kilométer hegyikerékpáros útvonalhálózatot alakítottak ki. Kiemelt célja a gyermekek és a fiatalok egészséges életre nevelése. Legyen biztonságosabb és még több kerékpárút! Legyen az életmódunk aktív és egészséges! Legyen öröm a sport!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.