Maszek Kulturkör Egyesület

A MASZEK Kultúrkör Egyesület a MANYI kreatív programjainak szervezőcsapata

Az egyesület célja, hogy támogassa azokat a pályakezdő alkotókat, mind a képző-, mind az előadóművészet terén, akik az önálló művészi munka mellett a kollektív alkotás módszerével hozzák létre műveiket. E szellemiség megvalósítása mellett, virtuális közösségépítésen túl, nagy hangsúlyt kap egy/az ehhez kapcsolódó fizikai térben megvalósuló kultúraközpont. Célunk, hogy ezen szellemi bázison túl egy olyan helyet alakítsunk ki, amely egyszerre funkcionál közösségi térként, kultúraközpontként és vendéglátóhelyként. A társadalmi rétegek művészet általi egymáshoz közelítése kiemelt célunk, a percepcióváltás elve mentén szerződnek. A csoport társadalmi felelősségvállalása a kulturális és művészeti örökség megőrzése és teremtése, a fenntarthatóság és környezettudatosság hangsúlyozása

Adószám:
19338114-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Maszek Kulturkör Egyesület

Szervezet rövid neve:
MANYI - MASZEK

Szervezet adószáma:
19338114-1-41

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/maszekk

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10164240-00000000

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 204308427

A szervezet címe:
1027 Budapest Margit körút 16.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
Kulturális tevékenység, művészeti tevékenység, oktatási tevékenység, színházi és előadóművészeti tevékenység, kutatási és nemzetközi tevékenység, nemzetközi kulturális, baráti és cserekapcsolatok fenntartása, a kulturális és művészeti örökség megőrzése, kiállításszervezés, szimpozionok szervezése, rendezvényszervezés és lebonyolítás, jegyértékesítés, és a tagok művészeti tevékenységének támogatása.

Mire gyűjt:
A szervezet portfoliojának létrehozása, az elmúlt 2 év összefoglalása és tanulságainak levonása


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.