Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Magyar Snapszer Szövetség

Játszani jó!

Szövetségünk megalakulása óta azon dolgozik,hogy az egyik legnépszerűbb magyar kártyajáték szervezett keretek között játszható legyen, a vállalkozó kedvű játékosok tudásukat átadhassák és összemérhessék. Célunk a magyar kártya hagyományait felkutatni, értékeit ápolni, ismereteinket rendszerezni és az érdeklődők felé átadni. A kártya az egyik legősibb játékforma, a magyar kártya pedig nemzeti hovatartozásunk egyik hétköznapi szimbóluma. A kártya egyszerű társasjáték,sokan játsszák, családok, baráti társaságok, intézmények lakói, könnyed hobbiként és komoly szellemi sportként is művelhető, de elsődlegesen mégis játék. A játék öröme alapvető emberi igényünk, elsődleges és kézenfekvő közösségi élményt tud nyújtani, ennek minél szélesebb körben való terjesztése központi célunk. Célunk, hogy a játék örömének lehetőségét megteremtsük, ezért kártyacsomagokat ajándékozunk a legkülönbözőbb közösségeknek.

Adószám:
18897133-1-18

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Snapszer Szövetség

Szervezet adószáma:
18897133-1-18

Honlap:
http://www.snapszer.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/magyarsnapszerszovetseg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-22350059

A szervezet telefonszáma:
+36 706052114

A szervezet címe:
9730 Kőszeg, Alsó körút 35

Tevékenységi kör:
Tömegsport, játék, szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
A Magyar Snapszer Szövetség falunapok, sportnapok, céges és családi rendezvények programkínálatát színesíti, hobbikártyásoknak és versenyzőknek egyaránt játék- és versenylehetőséget biztosítunk. Célunk, hogy apáról fiúra szálljon ennek a remek játéklehetőségnek a hagyománya. A kártyajáték kiváló közösségi időtöltési forma, ahol beszélgetnek, nevetnek egymással a résztvevők játék közben. Egy csomag magyar kártya egy olyan egyszerű játék, amely elfér egy farmerzsebben, zakó belsejében, vagy egy ridikülben, ára egy gombóc fagyi árával egyenlő. Célunk, hogy kórházakban, idősek otthonában, iskolai közösségekben, baráti társaságokban, kollégiumokban, kocsmákban, kultúrházakban, könyvtárakban mindig legyen egy csomag magyar kártya, hogy kezdődhessen a játék!

Mire gyűjt:
Kártyacsomagok vásárlására gyűjtünk. Szeretnénk minden kérésre, megkeresésre igent mondani és sok közösségnek, magánszemélynek kártyacsomagokat ajándékozni. Sokáig éljen a Magyar Kártya!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.