Kezdjük Időben Egészségügyi Prevenciós és Innovációs Alapítvány

Ha meg akarjuk javítani a világot, kezdjük azzal az emberrel, aki a tükörből néz vissza ránk!

Az Alapítvány a legfontosabb célkitűzése az egészségtudatosság minél szélesebb körben való elterjesztése, elsősorban a fiatalok körében. Ahhoz, hogy a tudatosság értelmet nyerjen, ismernünk kell saját magunkat és a környezetünket. A fiatalok nevelésében résztvevő oktatók, pedagógusok és a szülők önismeretére, egészségtudatosságára van szükség ahhoz, hogy elérjük a fiatalokat is. Az Alapítvány ezért egyforma hangsúlyt fektet a közvetlen és a közvetett ismeretterjesztésre. Konkrét célja, hogy a fiatalok az önálló életük elkezdéséhez megkapjanak minden olyan információt, ami segít az életmódjuk tudatos megválasztásában. Célunk, hogy az önismeretre leginkább fogékony korosztály számára olyan innovatív módszereket, megoldásokat gyűjtsünk össze, amivel az egészségmegőrzés nem csak arra koncentrálódik, hogy mit ne csináljanak a fiatalok. Lifestart Mentor Programunkkal segítjük a fiatalokat eligazodni a világban. Felfedezni saját magukban a tehetséget, elérni az álmaikat. Problémáik megoldásához segítséget nyújtunk öngyógyító, önfejlesztő módszerek oktatásával. A nemi identitás és a társas kapcsolati problémák területe kiemelt helyen szerepel a programunkban. A szervezet másik célkitűzése a munkavállalók egészségtudatosságának növelése.

Adószám:
19338248-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kezdjük Időben Egészségügyi Prevenciós és Innovációs Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kezdjük Időben Alapítvány

Szervezet adószáma:
19338248-1-41

Honlap:
http://www.kezdjukidobenalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kezdjukidoben

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-96134225

A szervezet telefonszáma:
+36 204380288

A szervezet címe:
1051 Budapest, Hercegprímás utca 19. I 19.

Tevékenységi kör:
Természetgyógyászat, támogatás

Tevékenység leírása:
A Lifestart Mentor program keretein belül létrehoztunk egy zárt és anoním csoportot, ahová a fiatalok a problémáikkal fordulhatnak. Szakembereink a szexuális életkezdésben, a pályaválasztásban, a munkavállalási nehézségekben, a pénzügyek kezelésében, a társas kapcsolati problémákban a közvetlenül a fiataloknak segítenek. A Kezdjük magunkon! programmal megcélozzuk a pedagógusokat, szülőket. Nekik önismereti, önfejlesztő, öngyógyító tanfolyamokat, konferenciákat, workshopokat, szakmai továbbképzéseket szervezünk. A tudatos testi, lelki, mentális egészség elérésének és fenntartásának fontosságáról ismeretterjesztés céljából reklámokat készítünk, cégek számára egészségnapokat szervezünk és önismereti, önfejlesztő ismeretterjesztő előadásokat tartunk a foglalkozásegészségügyi szakemberek bevonásával.

Mire gyűjt:
A Lifestart Mentor Program fenntartására, a segítő, tanácsadó szakemberek díjazására, az önismereti workshopok megtartására gyűjtünk adományokat elsősorban olyan szülőktől, akiknek fontos, hogy a gyerekük számára szakemberek álljanak rendelkezésre, ha szükségük van rá. Az ismeretterjesztő reklámok, önismereti elemzések elkészítéséhez, illetve a pedagógusok, szülők oktatásához olyan cégektől várunk adományokat, akiknek fontos, hogy a munkavállaló fiatalok megállják náluk a helyüket, illetve a munkavállalók prevenciós célú ismeretekhez jussanak.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.