Halmozottan Sérült Gyermekek Szüleinek Egyesülete


Magyarország területéhez tartozó, családokban élő, értelmi és halmozottan sérült, fogyatékkal élő gyermekek segítése, a család értékeinek megerősítése, továbbadása, a családjaik egymást segítő közösséggé szervezése, életkörülményeik javítása, szülök számára önismereti és személyiségfejlesztés, nevelési tanácsok, előadások, tanfolyamok szervezése, lelki egészségvédelem, lelki segítségnyújtás, társadalmi elfogadásának növelése, érdekképviselete. Az egyesület célja a Magyarország területén élő egészséges és sérült, fogyatékkal élő gyermekek együttes támogatása, fejlesztése, gondozása.

Adószám:
18311532-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Halmozottan Sérült Gyermekek Szüleinek Egyesülete

Szervezet adószáma:
18311532-1-02

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50700114-11018283-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309462662

A szervezet címe:
7634 Pécs, Cseralja dűlő utca 11.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

1. A tömegkommunikációs eszközök, szak- és ismeretterjesztő kiadványok felhasználásával megismertetni a nyilvánossággal az értelmi és halmozottan sérült személyek gondjait, szociális problémáit és ezen keresztül elnyerni a társadalom támogatását. 2. Az érintett családok egymást segítő, támogató közösséggé szervezése. 3. Előadások, szakmai összejövetelek szervezésével segíteni a gyerekek életkorának megfelelő nevelési, oktatási, foglalkoztatási és szociális gondozási feladatok ellátását. 4. A szülők és a gyermekek érdekképviselete az állami és társadalmi szervek felé. 5. Adományokból és saját erőből üdülések és egyéb foglalkoztatási lehetőségek megteremtése. 6. Az egyesület tagjai és hozzátartozói részére célirányos jogsegélyszolgálat szervezése. 7. Az egyesület közhasznú tevékenységként a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. tv. 26. szakasz • c/2. pontja szociális tevékenység, családsegítés, • c/4. pontja szerinti nevelési és oktatási, képességfejlesztési, ismeretterjesztési tevékenységet folytat, valamint • c/10. pontja gyermek- és ifjúságvédelem, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet.

Mire gyűjt:

Kutyát, kutyát, kutyaterápiát! Tegye fel a kezét ki szeretné, hogy legyen kutyaterápia!!! Ki az, aki segítene is??!! Kedves kedvelőink, követőink, ismerőseink a gyermekeink nagyon szeretik a kutyás foglalkozásokat kérjük támogassátok őket, hogy szebbé tegyük a mindennapokat a követekező félévben is!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.