Gyógyítás Művészete Turulvölgyi Alapítvány


Alapítványunk fő feladata a Tatabányai Jinjutsu Kezelőhely működtetése. Itt elsősorban olyan betegeket kezelünk, akiket a hagyományos orvoslás gyógyíthatatlannak minősített, nem tud kezelni, vagy az eredményes diagnózisig sem sikerült ejutni. Emellett részt veszünk az évente három alkalommal Tatabányán megrendezésre kerülő Ezotér Fesztivál, Biofesztivál és Közös-Égi Nap szervezésében, melyeket az érdeklődők ingyenesen látogathatnak.

Adószám:
18276194-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gyógyítás Művészete Turulvölgyi Alapítvány

Szervezet adószáma:
18276194-1-11

Honlap:
http://www.gyogyitasmuveszete.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyogyitas.muveszete/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10400913-50526548-72511014

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 703802817

A szervezet címe:
2800 Tatabánya, Gál I. ltp. 533. I/4. 533. I 4.

Tevékenységi kör:
Természetgyógyászat, támogatás

Tevékenység leírása:

Alapítványunknál csak önkéntesek tevékenykednek. Számítástechnikai eszközökön kívül tárgyi eszközeink nincsenek, összes bevételünket a közhasznú munkára fordítjuk. Sokan ismerik és elismerik tevékenységünket, eredményeinket - a tatabányai székhelyű civil szervezetek közül az elmúlt években csak ketten-hárman dicsekedhetnek több felajánlóval. Azonban sajnos még ez is kevés, mivel nagyon sok kezelésre váró beteg él környezetünkben. Az átlag 230 felajánlás nagyságrendileg 800 000 Ft-os éves összege a kezelőhely néhány hónapos működését fedezi csupán.

A  tatabányai kezelőhelyen 2017-ben közel 1 000 kezelés zajlott. Rendezvényeinken évente 4 - 500 személy vesz részt. 

Mire gyűjt:

Az SZJA 1%-okat és a kapott adományokat elsősorban a tatabányai kezelőhely működésére fordítjuk, annak érdekében, hogy az ne szűnjön meg, továbbra is fenntarthassuk - ellentétben az országban több megszűnt hasonló kezelőhellyel.

Másik fő célünk, hogy egy, a tatabányaihoz hasonló kezelőhelyet Budapesten is létrehozhassunk.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  1%-os nyilatkozat


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.