Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület

Tanuljon meg minden gyermek úszni a Sárréten!

Egyesületünk úttörő szerepet vállal a térségünkben, hiszen sem a vízi sportoknak, sem pedig az élsportnak nincs hagyománya, pedig az itt élő emberek, a toborzásunk megkezdése óta, általunk nem várt lelkesedéssel fejezték ki az érdeklődésüket. Az oktatói tevékenységünk konkrét elkezdése óta, amely 2019. június 1.-re datálódik, mivel a Tanuszoda átadásának csúszása miatt, ekkortól tudtunk bemenni a szomszédos strand medencéibe, több mint 80 gyermek kezdte meg az úszás tanulását.

Adószám:
19086491-1-04

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület

Szervezet adószáma:
19086491-1-04

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyarmatidezsose

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11733223-21451559-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303761611

A szervezet címe:
5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Egyesületünk a napi tevékenysége mellett vállalta, a következő tanévtől, a térség általános iskoláiban, az oktatás keretében folyó úszásoktatás minőségi megtartását is. Ezzel kapcsolatban együttműködési megállapodást kötöttünk a füzesgyarmati általános iskolával. Így az egyesületben dolgozó szakemberek kezén, több ezer gyermek fog megismerkedni az úszással.

Mire gyűjt:
Célunk az, hogy a hátrányos térségben is lehetőséget biztosítsunk a gyermekeknek arra, hogy megtanulják az úszás és a vízilabda sport szépségeit, amellett hogy az egészséges fejlődésüket is elősegítjük a sport által. Sok gyermeknek nem adatik meg, hogy kifizesse az uszoda belépő árát, ezért adományként szeretnénk részükre összegyűjteni. Kérjük, támogassák a gyermekek belépődíját! Köszönjük szépen!

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: 2018.évi beszámoló

  Egyéb fájl: Szakmai beszámoló

  Egyéb fájl: Bírósági végzés


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.