Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület

Tanuljon meg minden gyermek úszni a Sárréten!

Egyesületünk úttörő szerepet vállal a térségünkben, hiszen sem a vízi sportoknak, sem pedig az élsportnak nincs hagyománya, pedig az itt élő emberek, a toborzásunk megkezdése óta, általunk nem várt lelkesedéssel fejezték ki az érdeklődésüket. Az oktatói tevékenységünk konkrét elkezdése óta, amely 2019. június 1.-re datálódik, mivel a Tanuszoda átadásának csúszása miatt, ekkortól tudtunk bemenni a szomszédos strand medencéibe, több mint 80 gyermek kezdte meg az úszás tanulását.

Adószám:
19086491-1-04

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Gyarmati Dezső Úszó és Vízilabda Sport Egyesület

Szervezet adószáma:
19086491-1-04

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyarmatidezsose

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11733223-21451559-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303761611

A szervezet címe:
5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Egyesületünk a napi tevékenysége mellett vállalta, a következő tanévtől, a térség általános iskoláiban, az oktatás keretében folyó úszásoktatás minőségi megtartását is. Ezzel kapcsolatban együttműködési megállapodást kötöttünk a füzesgyarmati általános iskolával. Így az egyesületben dolgozó szakemberek kezén, több ezer gyermek fog megismerkedni az úszással.

Mire gyűjt:
Célunk az, hogy a hátrányos térségben is lehetőséget biztosítsunk a gyermekeknek arra, hogy megtanulják az úszás és a vízilabda sport szépségeit, amellett hogy az egészséges fejlődésüket is elősegítjük a sport által. Sok gyermeknek nem adatik meg, hogy kifizesse az uszoda belépő árát, ezért adományként szeretnénk részükre összegyűjteni. Kérjük, támogassák a gyermekek belépődíját! Köszönjük szépen!

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: 2018.évi beszámoló

  Egyéb fájl: Szakmai beszámoló

  Egyéb fájl: Bírósági végzés


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.