Fit World Sportegyesület

Lehetsz magas vagy alacsony, sovány vagy kövér, csapatunkban lesz helyed! Várunk minden érdeklődőt, sportolni vágyót.

A RÖGBI egy világszerte népszerű labdás küzdősport - ami egyben a csapatjátékok csúcsa - ami még keresi az őt megillető helyet a magyar fiatalok körében. Mi, akik elkötelezett hívei vagyunk ennek a kemény, férfias, ugyanakkor nagyon erős jellemformáló sportágnak, szeretnénk elérni, hogy a magyar fiatalok fizikai képzésében és szellemi nevelésében is nagyobb szerepet kapjon sportágunk. A főiskolák képzési választékában szerencsére már szerepel a rögbi... nálunk pedig gyakorolható is!! VÁRUNK!! Egyesületünkben bárki megtalálja a helyét, rendelkezünk: U10, Kadét, Junior, Egyetemi 7's, Női 7's és két különböző osztályban játszó felnőt rögbi csapattal is (NB II. és Extra liga)... Várunk minden érdeklődőt, sportolni vágyót és szurkolót nagy szeretettel

Adószám:
18473463-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fit World Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Fit World SE Gorillák Rugby Club

Szervezet adószáma:
18473463-1-06

Honlap:
http://rugbyszeged.hu/rolunk.php

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gorillakrugbyszeged/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/rugbyszeged

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000093-60110002

A szervezet telefonszáma:
+36 305049614

A szervezet címe:
6723 Szeged, Dózsa Gy. utca 12.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
HungaroSun Gorillák Rugby Club - a Fit World SE szakosztályaként működő szegedi rögbi csapat. Rögbi Szegeden: 1993 - Mogorva Gorillák 2004 - Fit World RC (Fit World Rugby Club) 2009 - Fit World Gorillák RC (Fit World Gorillák Rugby Club) A Gorillák Rugby Club - a Fit World SEportegyesület szakosztályként működő Extra ligás szegedi rögbi csapata

Mire gyűjt:
A támogatásokat elsősorban az utánpótlás csapatok utaztatási és nevelési költségeire fordítotjuk. A támogatásokat ezúton is köszönjük és ezután is szívesen fogadjuk! Köszönjük, hogy céljaink elérésében támogat!

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet ()


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.