Evelin Felépüléséért és Jövőjéért Alapítvány


Segítségeteket kérjük, hogy mindent meg tudjunk tenni Evelin itthoni gyógyulásában, felépülésében esélyt arra, hogy ez a ritka genetikai betegség (MPSI Hurler szindróma) ne tegye tönkre egy 5 tagú család életét. Az ország, a közösségi összefogásotokkal, támogatásotokkal, adományokkal már korábban többször is bizonyított. Kérjük segíts valóra váltani álmunkat, hogy mind három gyermekünket együtt fel tudjuk nevelni és egy családként legyünk.

Adószám:
19279073-1-19

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Evelin Felépüléséért és Jövőjéért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19279073-1-19

Honlap:
http://www.evelinert2020.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Kiss.Evelinnek

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-94214682

A szervezet telefonszáma:
+36 305365877

A szervezet címe:
8403 Ajka, Feketegyémánt utca 90/B. II/6.

Tevékenységi kör:
Általános és többcélú önsegélyezés

Mire gyűjt:
Evelin felépüléséhez steril környezetre lenne szükség, amit a koronavírus még jobban indokol. Sajnos a család lehetőségei korlátozottak. Ezt sajnos az albérletben kialakítani nem lehetséges. Ehhez szeretnénk segítséget kérni, hogy megtudjuk valósítani a külön szoba kialakítását és ne keljen a családot ketté költöztetni együtt maradhasson, gyermekeinket egységben tudjuk nevelni.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.