Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Ha együtt segítünk, minden sikerül!

A legsúlyosabb betegséggel küzdő gyermekek életminőségének javítása. Segítségnyújtás a kezelések idején, orvosi műszerek vásárlásával, a betegágyak melletti programokkal, anyagi támogatással, valamint a klinikán kívüli rehabilitáció biztosítása.

Adószám:
18356076-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
EDGyA

Szervezet adószáma:
18356076-1-03

Honlap:
http://www.dgy.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Egyutt.a.Daganatos.Gyermekekert.Alapitvany/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCHXNc_aBD-HSYC10Xp0y8iQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10400621-06201821-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-3009505

A szervezet címe:
6200 Kiskőrös, Mező u. 16.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
Hozzájárulunk a gyógyító eljárásokhoz, orvosi műszerekkel, eszközökkel támogatjuk a gyermekonkológiai központokat, kiemelkedően a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a sokszor évekig tartó kórházi kezelések idején közvetlenül a betegágyak mellett segítsük a daganatos és leukémiás gyermekek testi erőnlétének javítását. Ezért a Játékos tornaórák keretében gyógytornászunk segít a kezelés alatt álló gyermekeknek. A kiskőrösi rehabilitációs házunk, a Minden jó Ház terápiás lehetőségei a kezelések alatt álló beteg gyermekeknek nyújtanak testi és lelki támaszt. Mama-lakásainkban térítésmentesen biztosítunk a vidéki beteg gyermekeknek és az egyik kísérő szülőnek szálláslehetőséget a kezelések idejére.Kisbuszunkkal térítésmentesen segítünk a daganatos és leukémiás gyermekek kórházba, vizsgálatokra, kezelésekre való eljutásában és a kórházból való hazaszállításban. Mindemellett szabadidős programokat szervezünk a a betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak, hogy feltöltődjenek, elfelejtsék a betegség okozta nehézségeket.Valamennyi szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk a daganatos és leukémiás gyermekeknek Orvosi eszközök, műszerek vásárlása Piros autó - a kezelések alatt álló gyermekek szállítása Mama lakás a vidéki szülőknek Játékos tornaórák - klinikai rehabilitáció Anyagi támogatás - 77 család vett részt programunkban, amelynek keretében 10.000, 20.000 vagy 30.000 forint egyszeri összeget biztosítottunk a családnak Mindenjó Ház - terápiás lehetőség a gyógyuló gyermekeknek Mindenjó tábor - daganatos betegségből gyógyult gyermekeknek Szabadidős programok - 402 gyermek vett részt különböző programjainkon

Mire gyűjt:

Az alapítvány céljai és tevékenységeinek fenntartására:Az Onkológiai és Hematológiai osztályok fejlesztésének támogatása.Szervezett gyermekbeteg-szállítással kemoterápiás-, sugárkezelésekre, különböző vizsgálatokra való szállítást illetve az azokról való hazajutást térítésmentesen biztosítjuk.A Mama-lakások működtetésével szálláslehetőséget biztosítunk a vidéki szülők számára.Speciális mozgás és élményterápiával oldjuk a hosszú kórházi tartózkodások egyhangúságát.Rehabilitációs központ:ház és medence komplexum a kórházon kívüli rendszeres rehabilitációs programok helyszínéül szolgál.Anyagi- és természetbeni támogatássokkal segítjük a rászoruló családokat.„Mindenjó” tábor: 2013 óta szervezzünk daganatos és leukémiás betegségből gyógyult gyermekek számára a nyári táborozást a kiskőrösi Rehabilitációs központban.

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

EDGyA

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 237.250 Ft
Támogatók száma: 39
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.