Daganatos.hu Alapítvány

Élen a daganatos gyermekekért!

A Daganatos.hu Alapítvány munkáját Önök teszik lehetővé Adó 1 százalék felajánlásukkal. Célunk a daganatos, leukémiás gyermekek felépülésének támogatása, és a betegség kialakulásának megelőzése!

Adószám:
18118236-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Daganatos.hu Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Daganatos.hu Alapítvány

Szervezet adószáma:
18118236-1-41

Honlap:
http://www.daganatos.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/daganatos

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/daganatosgya

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-643-17-60

A szervezet címe:
1054 Budapest, Tüköry utca 3. 4. em.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:

A Daganatos.hu Alapítvány munkáját Önök teszik lehetővé. Az adó 1százalékos felajánlásoknak, és az adományozó cégeknek köszönhetően számos daganatos, leukémiás betegséggel küzdő gyermeken segíthettünk az elmúlt évek során. Emellett olyan kutatásokat és fejlesztéseket is finanszírozhatunk, melyek a daganatos, és leukémiás betegségek korai felismerését, megelőzését, illetve hatékony kezelését tűzték ki célul. Ez nagyon fontos, hisz minden egyes kis beteg gyógyítása versenyfutás az idővel és hiszünk abban, hogy az elviselhetetlen fájdalmaktól, kezelések mellékhatásaitól egyszer megóvhatjuk gyermekeinket. Legfőbb feladatunknak a megelőzést tekintjük, hiszen a daganatos betegségek 1/3 részben életmódváltással megelőzhetőek! Munkánk során erőt meríthettünk a támogatott gyermekek gyógyulásából, és kitűzött céljainkat támogató embertársaink bíztatásából, akiknek önzetlen segítségét ezúton is köszönjük.Egyedi támogatási rendszerünkben több mint 140 millió forintot juttattunk vissza a családokhoz. Egyedülálló diagnosztikai rendszert építettünk ki a Heim Pál Gyermekkórházban. Ennek köszönhetően havonta több ezer gyermek pontos diagnosztizálását végzik el. Támogattuk a gyermek-tumormarker kutatást, amely világszerte egyedülálló, hisz a felnőttek esetében nagyon rég meghatározták a normál és a kóros értékeket, de a gyermekeknél ez sokkal komplikáltabb. Több száz gyermek életét mentettük meg az általunk is finanszírozott génkutatatással, melynek lényege, hogy egyetlen vérvételből megállapítható, kialakulhat-e daganatos megbetegedés a gyermeknél. Több ezer magzati kromoszóma vizsgálatot finanszíroztunk, így a kismamák ingyen juthattak hozzá ahhoz a vizsgálathoz, mely már a terhesség első trimeszterében kimutatja a rendellenességeket. Gyermekkórház felújítását és egyéb kórházak eszközellátását is támogattuk. Prevenciós és rehabilitációs filmsorozatot készítettünk a daganatos gyermekek helyes tornáztatásának és táplálásának ismertetése érdekében. Speciális laborgépeket adományoztunk.

Mire gyűjt:

Mire gyűjtünk:
Alapítványunk nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, a daganatos és leukémiás betegségek kialakulásának, kiújulásának megelőzésére.
Ennek érdekében térítésmentesen nyújtunk célirányos segítséget az érintett családok részére.  / gyermekjóga foglalkozások, elektroszmog szűrés, lelki terápia, energetikai vizsgálat.

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Egyszázalékos
kampány

Segítsd te is a Daganatos.hu Alapítvány munkáját.

Daganatos.hu Alapítvány

Adó 1 százalékod felajánlásával most te is segíthetsz a daganatos, leukémiás betegségben érintett gyermekeknek. Adószámunk: 18118236-1-41


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
18118236-1-41
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.