Alapítvány a Tanszabadságért

Az oktatás közös ügy, legyen az Iskola jó, mindenkié, és mindenkiért!

Célunk egy hatékony, eredményes és méltányos oktatási rendszer kialakítása és az ehhez elengedhetetlenül szükséges horizontális kapcsolatrendszerek és együttműködési formák megteremtése a szakmaterület szereplői között. A mindenkori oktatáspolitikát szakmai értékek és megfontolások mentén kívánjuk formálni, és törekszünk a helytelen döntések káros következményeinek enyhítésére. Feladatunknak tekintjük az értékeinknek megfelelő szakmai álláspontok kialakítását, képviseletét és széles társadalmi körben történő megismertetését. Céljaink megvalósulása és értékeink képviselete érdekében élni kívánunk mindazon törvényes és demokratikus eszközökkel, melyek a véleménynyilvánítás alapjogához tartoznak.

Adószám:
18508084-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Alapítvány a Tanszabadságért

Szervezet rövid neve:
Civil Közoktatási Platform

Szervezet adószáma:
18508084-1-13

Honlap:
https://ckpinfo.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/civilkozoktatasiplatform

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCvJmypbGR8Dvi0CJu_-Cztw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10134281-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302280403

A szervezet címe:
2141 Csömör, Hunyadi utca 14.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Civil Közoktatási Platform több mint félszáz civil szervezet szakmapolitikai értékközösségen alapuló, demokratikus együttműködési fóruma. 2016 februári megalakulása óta szakmai, diák és szülői tagszervezeteink, neves szakértőink szakmapolitikai aktivitásukkal és hozzáértésük tényleges szakmai produktumaival bizonyítják, hogy felelős szereplői a magyar közoktatásnak. Alapértékeink: 1. Személyközpontúság, gyermek- és diákközpontúság a tanításban és a tanulásban 2. Méltányosság, diszkriminációmentesség, esélyteremtés 3. A tanulói kompetenciák fejlődésének támogatása, beleértve a szociális és állampolgári kompetenciákat 4. Demokratikus működés: nyitott, partneri viszony a gyerekekkel, a szülőkkel, a társadalmi szereplőkkel és a társszakmákkal 5. Autonómia és elszámoltathatóság 6. Átlátható, átjárható, zsákutcamentes iskolarendszer az óvodától a felnőttképzésig

Mire gyűjt:
Adományoddal az oktatás területén együttműködő szervezetek munkáját segíted. Hozzájárulásoddal erősödhet a CKP médiajelenléte, hogy szakértelmen alapuló, minden érintett tudását, tapasztalatát figyelembevevő, korszerű véleményekkel, ismeretekkel találkozhasson a nyilvánosság. Jóvoltadból szakértői anyagainkat - melyek szakembereknek és a nyilvánosságnak egyaránt szánunk - lehetőségünk lesz elkészíteni, hogy minél többet elérhessünk a gyermekek mindenek felett álló érdekében.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.