Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

Segíts, hogy segíthessünk, Élethanggal egy boldogabb életért!

Az Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány célkitűzése a sérült, beteg, rászoruló állatok mentése, állatorvosi ellátása, rehabilitálása, felelős örökbe adása. Kiemelten fontosnak tartjuk a megelőzést, felvilágosítást, melynek érdekében ivartalanítási akciókat szervezünk, tájékoztató anyagokat készítünk az állattartók részére. Az utóbbi években jelentősen megszaporodott a szívférges kutyák száma, így 2019-től erre a betegségre, illetve a megelőzésre szeretnénk felhívni az állattartók figyelmét.

Adószám:
18338946-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Élethang Alapítvány

Szervezet adószáma:
18338946-1-13

Honlap:
http://www.elethangalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/%C3%89lethang-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-678856482152200/?ref=bookmarks

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCI6N94-JdFG39lXJqE7g2hw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705008-29915941-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 703628958

A szervezet címe:
2360 Gyál, Egressy u. 29. 29.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Az Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy a gyepmesteri telepekre befogott, utcára kitett, elhagyott, sérült állatoknak szervezett formában, hatékonyan tudjunk segíteni. Kiemelten fontosnak tartjuk a megelőzést, ezért ivartalanítási akciókat szervezünk és szóróanyagokkal, szemléletformálással igyekszünk az állattartók figyelmét a felelős állattartásra felhívni. A tájékoztatás és megelőzés mellett aktív szerepet vállalunk a rászoruló állatok mentésében. Elsősorban a gyáli gyepmesteri telepet karoltuk fel, és a környéken kidobott, sérült, balesetes állatokon próbálunk segíteni. A gondozásunkba került állatok megfelelő elhelyezése, élelmezése, rehabilitálása, orvosi ellátása és gazdihoz juttatása teszi ki munkánk jelentős részét. Tagjaink munka mellett, szabadidejükben, külön díjazás, ellenszolgáltatás nélkül végzik munkájukat.

Mire gyűjt:

Gyűjtésünk célja:

  • Működésünkhöz szükséges anyagi fedezet biztosítása:
    Jelenleg 45 védencünkről gondoskodunk, melyek közül többen most is állatorvosi kivizsgálás, műtét utáni rehabilitáció alatt állnak, vagy éppen műtéti beavatkozásra várnak. Védenceink részére minden hónapban elő kell teremtenünk a megfelelő minőségű és mennyiségű élelmet, adott esetben speciális gyógytápokat, a cicáknak almot, valamint biztosítani kell a rendszeres élősködők elleni védelmet, állatorvosi ellátást és ki kell gazdálkodnunk 16, panzióban elhelyezett kutyánk számára a panzió költségét.
  • Ivartalanítási akciónk anyagi fedezetének biztosítása:
    Alapítványunk gyáli székhelyű szervezetként különös figyelmet fordít a gyáli gyepmesteri telepen élő kutyákra. Minden magányszemély által a telepről kihozott kutya esetében átvállaljuk a kutyus teljes ivartalanítási költségét.
    Több éve tart a nőstény macska ivartalanítási programunk, melynek keretében utcán élő vagy rászoruló gazdik cicáinak ingyenes ivartalanítását végezzük a velünk szerződésben álló állatorvosok segítségével.

    Kérjük, hogy segítsétek munkánkat, hogy támogatástokkal elegendő anyagi fedezet álljon rendelkezésünkre védenceink ellátáshoz, további rászoruló állatoknak tudjunk menedéket és megfelelő ellátást biztosítani, és folytatni tudjuk a nőstény macska ivartalanítási programunkat. Támogatásotokat Köszönjük!

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (2017 évi közhasznúsági beszámoló)

  Közhasznúsági melléklet (2018 évi közhasznúsági beszámoló)

  Egyéb fájl: 2018_elnöki beszámoló

  Adománygyűjtési beszámoló (Gyűjtési beszámoló_2019_I)

  Egyéb fájl: 1%_2019

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Élethang Alapítvány - telefonos adománygyűjtés

Élethang Alapítvány

A Telefonos adománygyűjtő kampányunk célja a gondozásunkba került állatok ellátáshoz szükséges anyagi fedezet előteremtése. Segíts, hogy segíthessünk! Veled, Értük! Hívd, a 13600-as számot, a kód: 97.


Telefonszám: 13600/97
852 hívás, 902 sms
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

A Különbség nem csak 1% - mi ezért dogozunk

Élethang Alapítvány

Köszönjük, ha megtisztel bizalmával, és az Élethang Alapítvány javára ajánlja fel adója 1%-át. Azért dolgozunk, hogy a rászoruló állatok egészséges életet, biztonságot, otthont kapjanak a segítségünkkel!


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
18338946-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.