Tipikus atipikus

Kik is ők? Akik nem férnek bele a normál oktatási rendszerbe,viszont mi megkeressük a rejtett kincseiket és magasba emeljük Őket! SNI,nálunk nem negatív bélyeg! Autizmus#ADHD#figyelemzavar#hiperaktív#

Oktatás
Egyszázalékos adománygyűjtés

SZIKRA Tehetséggondozó Egyesület

Bővebben

Adószám:
18086584-1-13 Határidő: 2020-05-20

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Jelenleg ennek a szervezetnek nem fut bankkártyás adománygyűjtése, keress rá a hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Tipikus atipikus

Adószám:
18086584-1-13 Határidő: 2020-05-20

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Egyesületünket olyan szülők alapították, akiknek gyermekei kilógnak a társadalom normálisnak vélt rétegéből. Gyermekeink mások, eltérnek a mindennapokban megszokottól. Azokkal az atipikus tehetségekkel foglalkozunk, akik a köznevelési rendszerből minden irányban kilógnak, mivel tehetségük miatt némely területen 5-7 évvel előrébb járnak a kortársaiknál, valamint a hagyományos iskolákban nem tudnak az elvárásoknak megfelelni éretlenségük, érzékenységük, viselkedési problémáik miatt.

Ezért mi szülők gondoltunk egy nagyot és Érden létrehoztunk egy fejlesztő központot az atipikus, kiemelkedő és átütő fejlődésű, Asperger szindrómás, autizmus spektrumzavarral élő, bizonyos szempontokból kiugróan tehetséges gyermekek tehetséggondozása és fejlesztése céljából.

Minden héten vannak a gyermekeknek foglalkozások és havonta a szülőknek szülőcsoport,ahova szakembereket hívunk meg.Működésünkről bővebb információt honlapunkon: www.tehetseggondozo.hu vagy Facebook a Szikra tehetséggondozó Érd oldalunkon talál.

Minden foglalkozás,amit tartunk sajnos még önköltséges,idővel,ha találnánk támogatókat,segítőket akkor tudnánk a családoknak segíteni.

Tevékenységeink:

  • Tehetség konferencia 2020,bővebb információ itt található: www.tehetseggondozo.hu
  • Autizmus 2020 szülő-szakember tájékoztató,ami az autizmus megértésére,elfogadására hívja fel a figyelmet.Ez ingyenesen elérhető.
  • “Ragyog kéken,Sétálj Érden!”Séta az autistàtkért.
  • Szociális és kommunikációs fejlesztések,Autizmus specifikus fejlesztések,mozgás terápiák,Hrg úszás és kutyával aszisztált foglalkozás az autista gyerekeknek
  • Tehetséggondozás csoportban.Egyéni segítség minden gyermeknek, mentorkutatás.

Egyenlőre mindent magunk fizetünk,az Egyesületünk még nem talàlt tàmogatót.

Álmunk egy iskola,ahol elláthatjuk a magasan funkcionáló autista gyermekeket.Sok sok sérelmet,nem ritkán fizikai bántalmazást szenvedtek ezek a gyerekek,csak azért mert máshogy működnek.Mindent megteszünk annak érdekében,hogy védôhálót biztosítsunk nekik.A szülők kezét megfogjuk és segítjük őket.

AZ AUTIZMUS NEM BETEGSÉG!

Meg kell látnunk mögötte azt a hihetetlen,megismételhetetlen csodát és tehetséget,ami ott rejtőzik és szeretettel,elfogadással,támogatással felszabadul és alkotni,újat létrehozni vàgyik!

 

“A tehetség is gondozást kíván. Nem kapálást, nyírást, permetezést, csak dús termőtalajt, odafigyelést és szabadságot a növekedéshez.”

Nem titok, hogy a fenntartása költségekkel jár és ráadásul állami forrásokra sem számíthat. Szeretnénk,ha a szülőkről levehetnénk az anyagi terheket.Emiatt folyamatosan támogatókra van szükségünk. Akár anyagi, akár természetbeni juttatásnak, akár önkéntes munkának is nagyon örülünk.

Tudjuk, hogy egy segítő kéz sokszor az egyetlen, de a megmentő kéz lehet. Legyen Ön az, aki segít nekünk!

Szervezet hivatalos neve:
SZIKRA Tehetséggondozó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Szikra Tehetséggondozó Egyesület

Honlap:
http://www.tehetseggondozo.hu

Facebook oldal:
https://m.facebook.com/szikra.tehetseg/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 205638292

A szervezet címe:
2030 Érd, Kármentő utca 2.

Tovább az adatlapra