ADOK ÉN EZEKNEK!

Mondják kritikáink alanyai- színészek, írók, rendezők, filmesek. De miért is adnának a Revizornak? Mert mindannyiunk érdeke, hogy a kultúra elérhetővé váljon. Hogy olvasni lehessen róla.

Kultúra
Bankkártyás kampány

Revizoronline Kiadói Nonprofit Kft.

Bővebben

Összeg:
0 Ft 0 támogató közreműködésével
Számláló indult: 2019.10.08.

Támogatom

ADOK ÉN EZEKNEK!

Összeg:
0 Ft 0 támogató közreműködésével

  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

A Revizor kritikai portál (www.revizoronline.com) Magyarország egyetlen, a szakkritikát főprofiljává emelő online folyóirata. A Revizor csapatának 12 éve küldetése, hogy közelebb hozza a kulturális eseményeket az emberekhez, segítsen nekik a megértésükben, értő befogadásukban. Évi 700-800 kritikát közlünk minden művészeti területről (színház-, tánc-, zene-, film-, képző-, építőművészet, szépirodalom, urbanisztika), magyarországi és a magyar olvasók számára is érdekes külföldi vonatkozásban. 

Ahhoz azonban, hogy a 12 év további 12 lehessen és továbbra is függetlenek, egyediek és innovatívak tudjunk maradni szükésgünk van Olvasóink támogatására is!

Tegyünk együtt azért, hogy a kultúra továbbra is életünk mindennapi része maradhasson!

 A Revizor nem utánközöl, nem publikál híreket, ajánlókat vagy beharangozókat, kizárólag új és minőségi, elsősorban kritikai tartalommal várja olvasóit. Publikált szövegei szakkritikák, messze túlmutatnak az ajánló műfaján - az átlagos kultúrafogyasztók számára is olvasható, magas színvonalú írások. 

A Revizor hozzájárul olvasói kulturális identitásának kialakításához, tájékozottságukhoz, kritikai hozzáállásuk és értő befogadási képességük fejlesztéséhez, általános műveltségük szélesítéséhez.

A támogatások segítségével a fennmaradásunkon túl a hazai eseményeknek szeretnénk nemzetközi terepet teremteni angol nyelvű aloldalunkon, másrészt a nemzetközi események kritikáit, tanulságait, jó gyakorlatait szeretnénk eljuttatni hazai olvasóbázisunkhoz.

Szervezet hivatalos neve:
Revizoronline Kiadói Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
Revizor

Honlap:
http://www.revizoronline.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/revizoronline/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCYoMMXGhX733sFFnrI_qFHw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]nline.com

A szervezet telefonszáma:
+36 302117362

A szervezet címe:
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40.

Tovább az adatlapra