Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Revizoronline Kiadói Nonprofit Kft.

A kritikai portál

A Revizor csapatának 12 éve küldetése, hogy közelebb hozza a kulturális eseményeket az emberekhez, segítsen nekik a megértésükben, értő befogadásukban. Évi 700-800 kritikát közlünk minden művészeti területről (színház-, tánc-, zene-, film-, képző-, építőművészet, szépirodalom, urbanisztika), magyarországi és a magyar olvasók számára is érdekes külföldi vonatkozásban. Ez teszi a Revizort egyedivé és innovatívvá.

Adószám:
14878804-2-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Revizoronline Kiadói Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
Revizor

Szervezet adószáma:
14878804-2-41

Honlap:
http://www.revizoronline.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/revizoronline/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCYoMMXGhX733sFFnrI_qFHw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10702318-49626007-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302117362

A szervezet címe:
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

A Revizor kritikai portál (www.revizoronline.com) Magyarország egyetlen, a szakkritikát főprofiljává emelő online folyóirata. Ez a funkció a nyomtatott sajtó átalakulása és a napilapos-hetilapos kritikai rovatok fokozatos megszűnése után elengedhetetlen ahhoz, hogy az olvasó, kultúrakedvelő embereket segítse az ismeretszerzésben, tájékozódásban. Publikált írásainkat egy közel 8000 cikkből álló kereshető archívumba építettük, így a felhalmozott tudás később is kereshető, hivatkozható, használható. A Revizor online jelenléte évről évre erősödik; bízvást kijelenthető, hogy a kritikai közvéleményben kiemelt hivatkozási pont lett. Országunkban annyi az értékes, vagyis kritikára érdemes produkció, esemény, hogy a működésünk 12 éve alatt körénk gyűlt több mint 300 szerzőnk sem győzi a kritikai követést. A Revizor nem utánközöl, nem publikál híreket, ajánlókat vagy beharangozókat, kizárólag új és minőségi, elsősorban kritikai tartalommal várja olvasóit. Publikált szövegei szakkritikák, azaz nem tanulmányok, de messze túlmutatnak az ajánló műfaján - az átlagos kultúrafogyasztók számára is olvasható, informatív és igényes írások. A cikkek egyenként több mint 10 000 egyéni megtekintéssel rendelkeznek, azaz ennyien olvassák egyes írásainkat. Bármilyen program vagy esemény kapcsán kiindulópontként, illetve “sorvezetőként” szolgálhatnak bárkinek. A Revizor hozzájárul olvasói kulturális identitásának kialakításához, tájékozottságukhoz, kritikai hozzáállásuk és értő befogadási képességük fejlesztéséhez, általános műveltségük szélesítéséhez, és ezáltal magabiztosságuk növekedéséhez.

Mire gyűjt:

A Revizor a működésére gyűjt. Arra, hogy hosszútávon tudjon új és innovatív kulturális tartalommal szolgálni az olvasói számára. Arra gyűjtün, hogy minél több elaődásról, kulturális eseményről, könyvről, filmről, soorzatról, fesztiválról tudjunk szakmailag igényes szövegeket publikálni - ezáltal teremtve meg e műalkotások visszahangját, archívumát, hírnevét.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

ADOK ÉN EZEKNEK!

Revizor

Mondják kritikáink alanyai- színészek, írók, rendezők, filmesek. De miért is adnának a Revizornak? Mert mindannyiunk érdeke, hogy a kultúra elérhetővé váljon. Hogy olvasni lehessen róla.


Adománygyűjtés indult: 2019.10.08.
Összeg: 3.348.099 Ft
Támogatók száma: 396
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.