Mindig van egy jó ügyünk!

Fejér vármenyében molnár és füsti fecske fészkek telepeit hozzuk létre, aktívan teszünk szárnyas barátainkért, a szúnyoginvázióra való panaszkodás helyett teszünk a sokszínűségért!

Zöld
Bankkártyás adománygyűjtés

JóPont Alapítvány

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2023.05.05.

Támogatom

Mindig van egy jó ügyünk!

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

 

A JóPont Alapítvány és Adománybolt a velencei-tavi helyi közösséggel együtt tesz és vállal felelősséget olyan ügyek iránt, melyek – legyenek akár helyi vonatkozásúak akár országos szintűek, akár karitatív akár környezetvédelmi témájúak – azt célozzák meg hogy élhetőbb és gazdagabb legyen a környezetünk.

Miért alakultunk?

Missziónk középpontjában egy egyszerű, de erőteljes jelmondat húzódik: "Mindig van egy jó ügyünk!" Hiszünk abban, hogy amikor sok jó ember összeáll egy közös cél érdekében, óriási eredményeket érhet el. Adományboltjainkon keresztül közösségünk nagylelkűségét szívünknek kedves célok felé irányítjuk. Törekvéseink mélyen gyökereznek a tudatosság növelésében, közösségi kapcsolatok ápolásában, és az újrahasznosítás támogatásában, legfőképpen pedig a rászorulók segítésében. A támogatott ügyek és célok sokszínűek és három havonta változnak - a mi elkötelezettségünk állandó.

Honnan indultunk?

Utunkon egyetlen vízió hajtott minket: hogy a helyi jóindulatot valós változásokra irányítsuk. Egy olyan platformot képzeltünk el, amely nem csak a fenntartható választásokat támogatja, hanem a kollektív cselekvés határtalan lehetőségeit is a világ elé tárja. Egy olyan közösséget szerettünk volna építeni, ahol adományozóink és vásárlóink szövetségesekké válnak ebben a nemes törekvésben. Hittük, hogy az emberek szeretnének változást elérni, megvédeni értékeinket, és biztosak lenni abban, hogy hozzájárulásukkal közvetlenül tehetnek ők is közösségükért.

Kivel működünk együtt?

Minden olyan szív számára itt vagyunk, amely a segítségadás ritmusával ver. Vannak, akik meggyőződésből, fenntartható választásokat keresnek; mások minőségi, megfizethető termékekhez szeretnének hozzájutni, vagy továbbadni már nem használt tárgyaikat, eszközeiket, amelyek mások számára még hasznosnak, akár kincsnek bizonyulnak. Bármelyik is legyen motivációjuk, mi mellettük állunk és segítjük őket.

Hogyan dolgozunk?

A zajos non-profit világban a hitelesség iránti elkötelezettségünk mutatja nekünk az irányt. Nem csak gyűjtünk és újra osztunk; láthatóvá tesszük vásárlóink számára, hogy adományaik hová kerülnek, mely helyi ügyre vonatkozik az adott negyedéves kampányunk. Példátlan átláthatósággal működünk, biztosítva, hogy minden adomány és vásárlás egy jobb jövő felé vezessen. Nálunk az adományok nem csak gazdát cserélnek – a változás örökségének részévé válnak.

Szervezet hivatalos neve:
JóPont Alapítvány

Szervezet rövid neve:
JóPont

Honlap:
https://www.jopontadomanybolt.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jopontadomanybolt

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 309968939

A szervezet címe:
2484 Gárdony, Rigó utca 1.

Tovább az adatlapra