JóPont Alapítvány

Mindig van egy jó ügyünk!

Az alapítvány célja az adományozás népszerűsítésén keresztül elsősorban - de nem kizárólagosan - a Velencei tó térségében mindazon értékek megóvása és továbbörökítése, melyek hozzájárulnak a természetvédelmi és karitatív kultúra fejlesztéséhez valamint a fenntartható életvitel mindenki számára elérhető alapjainak letételéhez.

Adószám:
19313898-1-07

Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
JóPont Alapítvány

Szervezet rövid neve:
JóPont

Szervezet adószáma:
19313898-1-07

Honlap:
https://www.jopontadomanybolt.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/jopontadomanybolt

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402908-50526949-65751013

A szervezet telefonszáma:
+36 309968939

A szervezet címe:
2484 Gárdony, Rigó utca 1.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
A JóPont Alapítványnál arra törekszünk, hogy közrefogjuk a helyi vagy környékbeli lakosság azon részét, mely tettre készen tud és akar felelősséget vállalni olyan ügyek iránt, melyek – legyenek akár helyi vonatkozásúak akár országos szintűek, akár karitatív akár környezetvédelmi témájúak – azt célozzák meg hogy élhetőbb és gazdagabb legyen a környezetünk. Támogattunk helyi iskolákat, óvodákat, gyermekotthonokat, állatmenhelyeket, vadmadárkórházat, menekülteket, ültettünk fákat. Szóval ott voltunk mindenhol ahol egy-egy ügy kapcsán a szívünk nagyobbat dobbant. Mottónk hogy „Mindig van egy jó ügyünk!” Most megint van.

Mire gyűjt:
Egy nyári tábor felejthetetlen élmény egy gyerek számára és nagy segítség a dolgozó szülőnek. A táborok árának ilyen fokú emelkedése miatt viszont sokan elesnek ezektől a lehetőségektől – a gyermek a nyári élményektől, a szülő pedig attól hogy egy hétre vidám és biztonságos körülmények között tudhassa gyermekét. Tavaly már két iskola diákjait tudtuk abban segíteni hogy eljussanak egy-egy ilyen táborba, az idén viszont merészebb távolságokba engedtük álamink határát. Szeretnénk a Velencei-tó körül 5 iskolába és a velencei gyermekotthonba eljutni, hogy olyan gyerekeket részesítsünk vidám nyári kalandokban, akik nélkülünk ezt nem tehetnék meg. Minél több a támogatónk, annál hangosabb lesz a gyerekzsivaj nyáron a Velencei-tó körül. Reméljük a segítségünkre lesztek!

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

Gyerek zsivajtól legyen hangos a Velencei-tó!

JóPont

Egy nyári tábor felejthetetlen élmény egy kisgyermeknek. Célunk minél több gyermek nyári élményeit megszínesíteni.


Adománygyűjtés indult: 2023.05.05.
Összeg: 1.134.000 Ft
Támogatók száma: 67
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.