Volumen Zenei Alapítvány


Hozzájárulni a hazai kortárs zeneművészeti élet fejlődéséhez kortárs zenei produkciók szervezésével, bemutatásával és dokumentálásával, ezeket hagyományos zenei és könnyűzenei kontextusba is helyezve. A zeneművészeti szcénán belüli eszmecsere, kommunikáció elősegítése, fiatal tehetségek bekapcsolása és körforgása. Kapcsolódási pontok létrehozása más művészeti ágakkal, mint a képzőművészet vagy az irodalom. Helyi és szakmai közösségek fejlesztése művészeti programok segítségével. Kapcsolatteremtés és együttműködések ösztönzése a hazai és külföldi szabadzenei és jazz szcénák, valamint a magyarországi és a határon túli magyar népzenei szcénák között.

Adószám:
18945755-1-42

Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Volumen Zenei Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Volumen Alapítvány

Szervezet adószáma:
18945755-1-42

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/lumen.kavezo/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010721-01893345-00100002

A szervezet telefonszáma:
+36 204968317

A szervezet címe:
1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2. fszt 6.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

Kulturális és információs, kommunikációs tevékenység. A szervezet közreműködésével valósul meg a Lumen Kávézó Horánszky utca 5. szám alatti terébe szervezett számos kulturális, művészeti és közösségi program. Heti több alkalommal szabadzenei és jazz koncertek, népzenei események követik egymást. Ugyan a programszervezés fókuszpontjában a kortárs zenei élet hazai és nemzetközi képviselőinek bemutatása áll, az elmúlt évben a lokális, elsősorban urbanisztikai témájú közösségi programok, irodalmi események és színházi előadások szervezése is jelentős részt képvisel a programkínálatban.

Mire gyűjt:

Kell egy zongora! Törzsközönségünk tanúja lehetett annak, ahogy utolsó erőnkkel is küzdöttünk szegény, öreg zongoránk karbantartásával, ám sajnos eljött a vég és be kellett látnunk, hogy jobb végleg pihenni hagynunk szeretett hangszerünket. Kell egy zongora! Azóta a koncertterem nem a régi. Ugyan kedves pianínónk igyekszik feledtetni velünk a zongora hiányát, de hát mégiscsak egy másik hangszer! Szomorúan üres tekintetű zongoristáink pedig azóta csak az udvaron rugdossák a kavicsokat. Kell egy zongora! Egy zongora hangzása pótolhatatlan. A Lumen koncertterme akusztikailag igen gondosan tervezett, mérete pedig lehetőséget kínál a minőségi, mégis kisközösségi, intim zenehallgatásra. Mint ilyen, egyedülálló a városban. Szeretnénk ezt az értéket veletek megosztani és a lehető legtökéletesebbre hangolni. Kérünk titeket segítsetek! Hiszen kell egy zongora! A kiszemelt hangszer megvan - a nálunk rendszeresen fellépő zongoristáink ajánlásával - szépen karbantartott és jó hangszer, csak arra vár, hogy beköltözhessen a Lumen koncerttermébe! Már csak ki kéne fizetni... Köszönjük a támogatást!

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

Támogasd a Lumen Kávézó zenei programjait!

Volumen Alapítvány

A Lumen zenei programja veszélybe került, nem tudjuk folytatni a Ti aktív és folyamatos hozzájárulásotok nélkül!


Érdekel Támogatom
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Kell egy zongora

Volumen Alapítvány

A Lumen zongorára gyűjt. Kérjük, támogass. // Lumen is collecting donations for a piano. Please support us.

91% 550.000 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.