Támogasd a Lumen Kávézó zenei programjait!

A Lumen zenei programja veszélybe került, nem tudjuk folytatni a Ti aktív és folyamatos hozzájárulásotok nélkül!

Kultúra
Bankkártyás adománygyűjtés

Volumen Zenei Alapítvány

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2024.01.18.

Támogatom

Támogasd a Lumen Kávézó zenei programjait!

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Még a régi Kislumenben kezdődött - egészen a nyitás óta, de pontosan 10 éve már heti rendszerességgel vannak nálunk koncertek és zenei események. Számos műfajt felvonultatunk és igyekszünk is sokszínűek lenni - jazz és népzene, elektronika és rock, kortárs és kortárstalan - mindennek van helye nálunk, ami nem mainstream. Mégis tudatos döntésként a fő fókusz a szabadzenei/improvizációs és kísérleti zenén van. Ennek a műfajnak, vagy még inkább zenei hozzáállásnak elmondhatjuk, hogy az egyik legstabilabb otthona és keltetője lettünk a 10 év alatt. Ez az a terep, ami a zenében olyan, mint a tudományban az alapkutatás. Picit néha furának tűnhet, de nélkülözhetetlen. Hiszen a hosszas kutatásból és kísérletezésből születnek a nagy találmányok. Igaz ez a zenei fejlődésre is. 

Ezek a produkciók nem mindig vonzanak tömegeket. De mi hiszünk abban, hogy erre szükség van. Nem tudunk és nem is akarunk csupa olyan koncertet szervezni, ami feltétlenül populáris, telt házas sikertörténet. Hiszünk a zenei értékteremtésben. Az alulról kibontakozó, sok műhelymunkával járó fejlődésben. Büszkén mondhatjuk, hogy számos ilyen kísérletezésből nőttek ki ma már népszerű zenészek, zenekarok, formációk, koncepciók, amiknek segíthettünk a létrejöttében. 

A megváltozott gazdasági helyzett miatt sajnos a vendéglátási tevékenységből a kávézó nem tud többet a programszervezésre fordítani, ezért fordulunk hozzátok!
Szeretnénk a nehezebb, de úgy gondoljuk fontosabb utat választani. Ehhez van szükség most a ti támogatásotokra! Hálásan köszönünk minden hozzájárulást. Amennyiben van rá lehetőséegetek, úgy kérjük válasszátok a rendszeres adományozás lehetőségét.

Köszönettel,

a Lumen csapata

Szervezet hivatalos neve:
Volumen Zenei Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Volumen Alapítvány

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/lumen.kavezo/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 204968317

A szervezet címe:
1088 Budapest Mikszáth Kálmán tér 2. fszt 6.

Tovább az adatlapra
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Kell egy zongora

Volumen Zenei Alapítvány

A Lumen zongorára gyűjt. Kérjük, támogass. // Lumen is collecting donations for a piano. Please support us.

91% 550.000 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel