Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Regionális Egészségügyért Közhasznú Alapítvány

Barátaink a gyógyulásban

A daganatos betegségek kialakulásának megelőzése – szűrővizsgálatok népszerűsítése. A betegség orvosi kezelését kiegészítő, gyógyulást segítő módszerek megismertetése, pszichoszociális támaszadás. A daganattal érintettek életminőségének javítása Rekreáció – visszailleszkedés az egészségesek világába.

Adószám:
18039977-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Regionális Egészségügyért Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
REGEA

Szervezet adószáma:
18039977-1-05

Honlap:
http://regea.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/regeaalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12046133-01420425-00100007

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303268391

A szervezet címe:
3526 Miskolc, Búza tér 14.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
Daganatos betegek és hozzátartozóik komplex, holisztikus megközelítéssel történő rehabilitációja és reedukálása az orvosi kezelések mellett, azt kiegészítve. Formája: egyéni konzultációk, csoportos foglalkozások, közösségi programok, valamint virtuális munkaforma: internetes közösségek és tanácsadás. Előadások, ismeretterjesztés, orvos-beteg találkozók, életmód-táborok. Író-olvasó találkozók, könyv bemutató rendezvények: a "Falevelek" című könyvről, amelyben daganatos betegségből gyógyult gondozottaink írásait tapasztalatait gyűjtöttük össze. Cél: Széles körben szeretnénk közzétenni a gyógyulás lehetőségét és útjait. Ismeretterjesztő és motiváló előadások : Iskolákban14-18 éves korosztálynak Cél: figyelemfelhívás a betegségmegelőzés, mozgás, egészséges életmód témákban. Felnőtt korosztálynak céges és városi rendezvényeken, Cél: szűrővizsgálatok végzése és/ vagy figyelemfelhívás a korai felismerés fontosságára. Táborok Életmód tábor: a betegségük elején járóknak Cél: Belső Gyógyító Forrás- onkopszichológiai alaptréning megtanulása, gyakorlása kiegészítve mozgással, a gyógyulást elősegítő ismeretekkel, terápiákkal, Csudacsapat tábor: gyógyult önkénteseinknek Cél: módszerek a gyógyult állapot fenntartására, felkészítés az önkéntes munkára, csapatépítés. Munkatársaink: Önkéntesként tevékenykedő multidiszciplináris munkacsoport, melynek tagjai:onkológus orvos, családorvos, természetgyógyász-orvos, pszichiáter, klinikai szakpszichológus, dietetikus, gyógytornász, személyes erőforrásainkat fejlesztő tréner, lelkész, természetgyógyász, gyógymasszőr, jóga és gerincjóga-oktató, életmód-tanácsadó. Szolgáltatásainkat magánszemélyek támogatása és az elnyert pályázati lehetőségek révén ingyenesen vagy részben ingyenesen vehetik igénybe a hozzánk fordulók. Szakmai kapcsolatunk: BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Klinikai Onkológiai és Sugárterápiás Centrum Folyamatosan és aktívan együttműködünk több megyében a Rákligával és más társ civilszervezetekkel, egészségügyi intézményekkel. Szakmai elismertségünk: 2016. Magyar Pszichológiai Társaság Országos Kongresszusa 2017-19. Magyar Onkopszichológiai Társaság Országos Kongresszusa 2017. Az alapítvány szakmai vezetője Fodorné Vincze Anna a tevékenységéért elnyerte a Richter Gedeon Aranyanyú díját

Mire gyűjt:
Észak Magyarország hátrányos helyzetű településein élő, daganatos megbetegedéssel érintettek számára a lakóhelyük közelébe is eljuttatni a szolgáltatásainkat.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.