Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Összefogás Mágocsért Egyesület

Mosoly, ölelés, kézfogás, bármi, amivel másoknak segíthetünk, nem tarthatjuk vissza.

1./ A természeti és kulturális örökség megőrzése, a vidék önfenntartó képességének fokozása, a szociális gazdaság megteremtése 2./ Környezet- és természetvédelem 3./ Kistérségi kohézió erősítése 4./ Foglalkoztatás. Munkaerőpiaci szolgáltatások feltérképezése a térségben 5./ A hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének, integrációjának elősegítése 6./ Az ép és a fogyatékossággal élő személyek társadalmi kapcsolatainak erősítése 7./ Tudatos felelősségvállalás, önkéntesség tanítása 8./ Idősek és nyugdíjasok felkarolása, támogatása

Adószám:
18330797-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Összefogás Mágocsért Egyesület

Szervezet rövid neve:
KETE

Szervezet adószáma:
18330797-1-02

Honlap:
http://www.kete.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/K%C3%A9zenfogva-Egy%C3%BCtt-Tov%C3%A1bb-Egyes%C3%BClet-112532674264651

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10701214-72462485-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 306324565

A szervezet címe:
7342 Mágocs, Szabadság utca 31.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:

A hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének, integrációjának elősegítése Egyesületünk elkötelezett a hátrányos helyzetből fakadó problémák mérséklésében, a szociális hátrányok kompenzálásában. Ezek érdekében nevelési, oktatási, képességfejlesztési feladatokat valósítunk meg és az egyesület tagtelepülésein tanodákat hozunk létre. A hátrányok legyőzése érdekében tudatos életpályaépítést, a továbbtanulást közvetlenül segítő tevékenységeket biztosítunk az érintetteknek. Egészségvédelmi programokat, drogprevenciós foglalkozásokat tartunk a fiataloknak, és mentális fejlődésük érdekében fontosnak tartjuk szabadidős, művészeti és sportprogramok, klubfoglalkozások, műhelymunkák megszervezését. Az ép és a fogyatékossággal élő személyek társadalmi kapcsolatainak erősítése Érzékenyítő programok megszervezése által társadalmi kapcsolataik erősítését. Az érzékenyítés mind a köznevelés rendszerén, mind családon belül megtörténhet művészeti, kulturális, szabadidős és sportprogramok megszervezése, lebonyolítása által. Elengedhetetlennek tartjuk a fiatalabb generáció tagjait megismertetni a fogyatékossággal élők életével, értékeivel, ezért is nyújtunk a társadalmi beilleszkedést segítő közösségi szolgáltatásokat. Tevékenységünk kiegészül a fogyatékkal élők foglalkoztatásának elősegítésével és a kapcsolódó szolgáltatásokkal, pl. együttműködés más civil szervezetekkel, mozgássérült és fogyatékkal élő emberek segítése. Tudatos felelősségvállalás, önkéntesség tanítása A jövő záloga, hogy a fiatalabb generációt szélesebb körben megismertessük az önkéntességgel, ezért kifejezetten a fiatalokat célzó interaktív workshopokat, rendezvényeket, kerekasztal-beszélgetéseket szervezünk. Lehetőséget biztosítunk számukra a civil szervezetek működésének feltérképezésére, a munkájukba való bekapcsolódásra, megmutatjuk, hogy hol találhatják meg az érdeklődési körüknek megfelelő közösségeket, esetleg miként alapíthatnak saját szervezetet.

Mire gyűjt:

Szervezeti működésünkre gyűjtünk. Technikailag saját erőből felálltunk, iroda, járművek, stb. vannak, viszont ezek működtetésére anyagi fedezetünk nincs. Vannak már családjaink, ahol szintén anyagi támogatást gyűjtünk, gyógykezelésre, lakhatásra, víz villany egyéb közüzemi tartozásokra. Gyűjtés Gergely Áron számára: 2018. szeptember 12.-én nagykozári otthonukból indult Pécsre fociedzésre, amikor az úttest mellett gyalogolva, egy arra haladó autós elütötte. Áron akaratereje és családja 24 órás erőfeszítésével nagyon szépen gyógyul, de a kezelések és terápiák a 2 gyermekét egyedül nevelő anya maradéktalanul nem tudja biztosítani. https://kete.hu/gyujtes-gergely-aron-szamara/ Gyűjtés Szép Áron számára: Csecsemőkori agyi bénulást diagnosztizáltak nála, rengeteg egyéb mellékhatással. Áron hősként küzd szüleivel és testvéreivel együtt. A gyógykezeléseire gyűjtünk. https://kete.hu/gyujtes-aron-szamara/


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.