Káva Kulturális Műhely

Vegyél részt az életedben!

Fő feladatunk, hogy Budapest első TIE együtteseként olyan komplex színházi nevelési, valamint drámapedagógiai és színházi eszközöket használó foglalkozásokat tartsunk, amelyekben a résztvevőkkel közösen általános emberi, társadalmi problémákat vizsgálunk meg cselekvésen keresztül.

Adószám:
18082865-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Káva Kulturális Műhely

Szervezet rövid neve:
Káva

Szervezet adószáma:
18082865-2-42

Honlap:
http://www.kavaszinhaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/AResztvevoSzinhaza/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCmKU_9R-x3_Z0rT9MOm21MA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11991102-02181020-000000__

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-3150781

A szervezet címe:
1145 Budapest, Columbus utca 69/A. I 1.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

Olyan fórumként látjuk és láttatjuk magunkat, ahol a munkában, játékban résztvevők (színészek, nézők, kutatók, drámatanárok, rendezők) azt kutatják, hogy mit jelent embernek lenni a jelen társadalmában, mi a viszonyunk az általunk felvetett emberi, erkölcsi, társdalmi kérdésekhez és problémákhoz. Fő tevékenységünk színházi nevelési (Theatre in Education – TIE) előadások készítése és rendszeres megvalósítása általános és középiskolai csoportoknak, ugyanakkor elkötelezettek vagyunk drámaprogramok és hosszabb távú drámaprojektek megvalósításában is. Az ország különböző pontjain főként 7-18 éves, sok esetben hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok csoportjaival dolgozunk, de kísérleti előadásokat felnőttek számára is létrehozunk. Programjaink során magas esztétikai minőségre és a tanulási formák komplex alkalmazására törekszünk. www.kavaszinhaz.hu www.szelmalmok.hu Gyerekek és fiatalok számára 150 komplex színházi nevelési előadást valósítottunk meg. A hozzánk látogatók több, mint 100 oktatási-nevelési intézményt képviseltek, számuk összességében mintegy 3900 fő volt. Felnőtt közönség számára 17 előadást valósítottunk meg, családi színházi előadást 4-et játszottunk. Ezeken túlmenően az alábbi vidéki és külföldi városokban, településeken voltunk vendégjátékon: Máriapócs, Kaposvár, Mindszent, Salgótarján, Kassa (Szlovákia), Tokaj, Megyaszó, Tiszalúc, Hernádkak, Újcsanálos, Eger, Hernádnémeti, Emőd, Arnót, Krasznahorka (Szlovákia), Kisharsány, Bánk, Győr, Budaörs, Lipcse (Németország), Miskolc.

Mire gyűjt:

Támogatói programunkkal igyekszünk lehetőséget teremt a részvételre és arra, hogy bárki szándékaihoz és lehetőségeihez mérten hozzájárulhasson társulatunk működéséhez és fejlődéséhez. Bízunk abban, hogy az elkövetkező időszakban felépülő támogatói kör segítségével megvalósulhatnak fontos projektjeink, biztonságosan és hosszú távon működhetünk, fejleszthetjük színházi bázisunkat, kitörhetünk a rövid távú tervezések idegölő spiráljából.

 

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

Káva Kulturális Műhely

Káva

Támogasd Te is Magyarország és a régió egyik legkülönlegesebb színházát! Részvételiség + közös gondolkodás + cselekvés + érzelmek = tudatosabb fiatalok és kritikaibb gondolkodás!Összeg: 5.471.402 Ft
Támogatók száma: 546
Érdekel Támogatom
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

ADJ HOZZÁNK! Segítsd, hogy az évad végéig tervezhessünk!

Káva

Kérjük, támogasd adománygyűjtő kampányunkat, járulj hozzá a Káva fenntartásához, ahhoz, hogy az évad végéig tervezhessünk!

39% 296.000 Ft összegyűlt
750.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

ÚJRATÖLTVE

Káva

Olyan világban élünk most, mikor a közösségi formák alkalmazói nagyon komoly kihívásokkal néznek szembe. Kérjük, támogasd, hogy ősszel már játszhassuk részvételre épülő előadásainkat az iskolás gyerekeknek!

100% 757.000 Ft összegyűlt
750.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

CSENDET KÉRÜNK!

Káva

Hogy résztvevőink színházi élményét teljesebbé varázsolhassuk, gyűjtést szervezünk, hogy a Káva színháztermét fény- és hangszigeteltté tegyük. A te segítségeddel ez megvalósulhat!

103% 259.500 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

ETESD A TROLLT!

Káva

Támogasd a Káva Troll című előadását, és vértezd fel gyermekeidet az internetes zaklatás és a netes trollok ellen!

39% 157.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Játsszuk együtt valósággá!

Káva

Támogasd te is a Káva és a Trafó kezdeményezését a tudatosabb, magabiztosabb gyerekekért, a világ komplex megértéséért, a kreatív, kritikai gondolkodásért!

166% 747.161 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Dráma az iskolában!

Káva

100% 285.000 Ft összegyűlt
285.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.