Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

ÉTELT AZ ÉLETÉRT Közhasznú Alapítvány

Hogy senki ne éhezzen..

Célunk hogy szervezetünk tevékenysége a meleg ételosztásunk és tartós élelmiszercsomagjaink az ország minden pontján elérhető legyen. Hisz rászoruló családok, éhes gyermekek, nélkülöző nyugdíjasok sajnos mindenhol vannak nemcsak a nagyvárosainkba. Kérlek segíts hogy elérhessük célunkat!

Adószám:
18095575-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ÉTELT AZ ÉLETÉRT Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Ételt az Életért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18095575-1-41

Honlap:
http://www.karitativ.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/etelosztas

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/etelosztas

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10631840-49020019

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306846861

A szervezet címe:
1039 Budapest, Lehel utca 15.

Tevékenységi kör:
Rászorult egyének támogatása

Tevékenység leírása:

Szervezetünk egész évben a rászorulók szolgálatában áll. Mindennapos ételosztásaink során közel 2500 adag étel talál gazdára az országban. Budapesten öt helyszínen szolgálunk fel meleg ebédet. Az év során több alkalommal is szervezünk kiemelt, nagyszabású akciókat, ilyenkor több ezer emberen igyekszünk segíteni mind meleg, mind tartós élelemmel. Karácsonyi programsorozatunk keretében 32 tonna élelmiszert és több mint 6000 adag meleg ételt osztunk szét az országban élő rászorulók között.Alapítványunk évről évre növekvő mennyiségű étellel segíti a társadalom peremére sodródott lakosságot. Nyilvános ételosztása mellett rendszeres családsegítő programot tart fenn olyan családok és idősek számára, akiket külső segítség nélkül hamar a teljes eladósodás, lakásvesztés veszélye fenyegetne. Emellett fogyatékkal élő, illetve pszichiátriai betegeket és hajléktalan embereket is támogat szervezetünk, így tevékenységeinkkel szinte minden lehetséges problémacsoport megtalálható ellátottaink között.

Mire gyűjt:

Naponta 2500 ember lakik jól alapítványunknak köszönhetően. Ha szeretné támogatni tevékenységeinket, hívjon meg ebédre 1, 2, 10, 20, 100, 200 embert. Egy menü ára 500 Ft, melyben egy tányér friss, tápláló meleg egytálétel, kenyér, tea, zöldség és gyümölcs található.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Bankkártyás
adománygyűjtés

Mint egy falat kenyér - Ételt az Életért a Te segítségeddel!

Ételt az Életért Alapítvány

Az Ételt az Életért Alapítványnál évente 650 ezer tál meleg étel kiosztásával és évi 4 kiemelt akciósorozattal segítjük a szükségben élőket. A Te segítségeddel azonban még többre is képesek vagyunk, segíts nekü...


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 14.618.364 Ft
Támogatók száma: 1033
Érdekel Támogatom
Szociális
Telefonos
adománygyűjtés

Ételt az Életért Alapítvány

Ételt az Életért Alapítvány

A rászorulók élelmiszerigényeinek biztosításával és tiszta, tápláló, vegetáriánus ételek kiosztásával a társadalom legelesettebb tagjait is felemelhetjük. Támogatásoddal még többre is képesek vagyunk!


Telefonszám: 13600/33
5215 hívás, 1509 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.