Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Fogadj örökbe, ments meg egy életet!

A kutyák védelmével kapcsolatos feladatok ellátása, mentés, rehabilitáció, ivartalanítás, örökbe adás. Az ebtartási kultúra színvonalának emelése. Oktatási feladatok ellátása a kutyatartás szabályairól, valamint az állatokkal szembeni megfelelő magatartásról.

Adószám:
18524105-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Szervezet adószáma:
18524105-1-41

Honlap:
http://www.ebarvahaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ebarvahaz

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCSKk63XMaja5Bo_BFJT1xTg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700512-68477558-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202246664

A szervezet címe:
1027 Budapest Fő utca 79. I. emelet 6/a.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

A tenni akaró állatbarátok összefogásával megalakult Eb Árvaház Nonprofit Egyesület. Célja, hogy a menhelyekről, gyepmesteri telepekről, vagy közvetlenül gazdától átadott, gondozásunkba került kutyákat szakemberek segítségével rehabilitáljuk, gyógyítsuk, majd új gazdát találjunk nekik. Az Ebárvaházas kutyusok a sikeres örökbe adást követően is élvezik az Egyesület életre szóló felügyeletét. Támogatást nyújtunk élelemmel, felszereléssel olyan rászoruló családoknak, embereknek, akik kutyájukat szeretnék megtartani, de nincs megfelelő anyagi hátterük hozzá. Több örökbe adott kutya, egy részük - együttműködő partnerek segítségével - Németországban talált otthont. Mentett és rehabilitált kutyáinknak támogatóink segítségével egyre jobb körülményeket tudunk biztosítani, de folyamatosan szükségünk van jó szándékú állatbarátok segítségére. Az orvosi ellátás, ivartalanítás, rendszeres sétáltatás mellett minden elérhető eszközzel népszerűsítjük a menhelyes kutyákat, minden hétvégén nyílt napot tartunk, ahová egyre többen érkeznek. Az év minden decemberben a kutyakarácsonyon a négylábúak is velünk ünnepeltek, teljes jogú társként kezeljük őket, és sorsukat élethosszig figyelemmel kísérjük. Sok olyan kutyát juttatunk már új otthonhoz, akikről mások lemondtak, viselkedési vagy szervi bajok miatt. Nálunk meggyógyultak, testileg és lelkileg is rehabilitálódtak, mára pedig boldog családban élhetnek! Folyamatosan kapcsolatban vagyunk más állatvédő szervezetekkel, akiknek lehetőségeinkhez mérten próbálunk segíteni. Például egy kutya átvételével, vagy támogatók felkutatásával.

Mire gyűjt:

Célunk,hogy a lehető legtöbb kutyát menthessük meg a gyepmesteri telepekről!Őket rehabilitáljuk testileg és lelkileg is,majd szerető otthont,gazdát keresünk nekik.
Vannak olyan kutyáink,akik régóta nálunk élnek,de koruk vagy más ok miatt nem találnak gazdára.Nekik is szeretnénk minél jobb körülményeket biztosítani.
Az adományokból fizetjük minden költségünket:a panziódíjat, az élelmet, az állatorvosi számlát, az üzemanyagot, és minden egyebet, amire a kutyák ellátásohoz szükségünk van.
Ez az összeg nem kevés, így minden apró segítség számít! Nagy szükségünk van az Állatbarátok támogatására!

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Tegyünk EGYÜTT az Árván maradt, beteg kutyákért!

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Elsősorban gyepmesteri telepről, altatás elől vagy hátrányos helyzetben lévő menhelyekről mentünk fizikailag/lelkileg sérült kutyákat.


Telefonszám: 13600/31
394 hívás, 405 sms
Érdekel
Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

Kérlek, támogasd sérült, műtét előtt álló Védenceinket!

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

Az elmúlt években egyre több olyan négylábú kerül gondozásunkba, akik nem csak lelki, de komoly fizikai sérüléseken is átestek.


Érdekel Támogatom
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Színezd ki a jövőjüket!

Eb Árvaház Nonprofit Egyesület

101% 162.000 Ft összegyűlt
160.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.