Explorer Vasutas Világjáró Klub

Túl az Óperencián az EVVK-val

Alakulásunk óta elsősorban a vasutas utazóközönség számára kínálunk lehetőséget más országok megismerésére, ám jövőbeni terveink között szerepel a civil lakosság igényeinek kielégítése is, valamint hazai tájak felfedezését célzó túrák szervezése.

Adószám:
18356519-1-13

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Explorer Vasutas Világjáró Klub

Szervezet adószáma:
18356519-1-13

Honlap:
http://www.evvk.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/evvk.magyarorszag.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11732071-20033978

A szervezet telefonszáma:
+36 30 9634 325

A szervezet címe:
2220 Vecsés, Bokor utca 5

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
Az Explorer Vasutas Világjáró Klub több mint tíz éves hagyományokat ápoló országos egyesület. 1998 óta cégbírósági bejegyzéssel végzi tevékenységét. Központja Kiskunfélegyházán működik. Szervezetünk alapítói azok a MÁV alkalmazásában álló fiatalok, akiket azonos szenvedély köt össze, az utazás szeretete, más országok és kultúrák megismerésének vágya. Egyesületünk tevékenységének tartópillére a turizmus. A gyermekektől a nyugdíjasokig minden korosztálynak segítséget nyújtunk a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltéséhez. Túráink változatosak, az egynapos családi kirándulásoktól kezdve az expedíció számba menő egzotikus “strapa-túrákig”, bárki tud választani belőle érdeklődésének és lehetőségeinek függvényében. Az utakon való részvételnek nem feltétele a tagság.Mivel az utazási- és viselkedés kultúrát, az emberi és természeti alkotások megbecsülését már gyermekkorban meg kell alapozni, ezért az utóbbi években tevékenységünket kibővítettük az iskolás korosztály számára szervezett programokkal. Erdei iskolába, drámatáborba, városnéző túrákra, kirándulásokra invitáljuk az érdeklődő diákokat. A szociálisan hátrányos helyzetű gyermekeknek és felnőtteknek, valamint nagycsaládosoknak kedvezményeket, esetenként ingyenes részvételt biztosítunk. Programjaink az egyszerűség és a takarékosság jegyében zajlanak. Szervezetünk nem nyújt jóléti szolgáltatást, úticéljai közt nem szerepelnek a tömegturizmus által célzott helyek. A részvétel szabályai, feltételei jelentősen különböznek az utazási irodák által nyújtott komplex utakétól. Egyesületünk minden kezdeményezésre nyitott, vezetőségének és tagságának dinamizmusa a folyamatos megújulás záloga.

Mire gyűjt:

Működési célra. Hátrányos helyzetű rétegek túráinak lebonyolítására. Információs rendszereink,  portáljaink feljesztésére.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.