„Szent Erzsébet Otthon“ Alapítvány


Idős emberek önköltséges alapon történő elhelyezését, egészségügyi ellátását, gondozását biztosító otthon létrehozása, a szervezési, építési munkák lebonyolítása, az anyagi fedezet biztosítása, az otthon üzemeltetése. Pk60149/1992/23. sz. végzéssel célkiegészítés: Az alapítvány támogatja a Hatvan Belvárosi Római Katolikus Egyházközség tulajdonában lévő templom, plébánia épületeinek renoválását, felújítását, bővítését, a műemléki épületek és berendezései megóvását, karbantartását, szükség szerinti cseréjét. Támogatja továbbá az Egyházközségben élő, rászoruló időskorúak, gyermekek, fiatalok anyagi támogatását, segítését. Támogatja a hiteléleti tevékenység megtartását és elősegítését, melynek érdekében közösségi épület létrehozásában is közreműködik.

Adószám:
19136802-1-10

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„Szent Erzsébet Otthon“ Alapítvány

Szervezet adószáma:
19136802-1-10

A szervezet címe:
3000 Hatvan, Kossuth tér 6.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.