„Babót Jövőjéért” Közalapítvány


A község fejlődésének elősegítése, a lakosság lakhelyhez való kötődésének erősítése, honismereti tevékenység támogatása, az önkormányzat közoktatási szolgáltató feladatai ellátásának, fejlesztésének támogatása, a lakosság művelődési lehetőségének megteremtése, feluház, színjátszó kör, filmszínház, könyvtár működésének elősegítése, rendezvények támogatása, ismeretterjesztő tevékenység elősegítése. Az iskolai tanulók tanórán kívüli tevékenységének támogatása, a tehetséges diákok felkarolása, képességfejlesztő programok megvalósítása, a közterületek szebbé tételének elősegítése, a község sportéletének fellendítése és támogatása, az önkormányzat egészségügyi feladatai ellátásának és szociális tevékenségének támogatása.

Adószám:
18537066-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„Babót Jövőjéért” Közalapítvány

Szervezet adószáma:
18537066-1-08

A szervezet címe:
9351 Babót, Fő utca 47.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.