1% a jövő mérnökeinek fejlesztésére!
(lezárult!)

Mérnökhallgatók a mérnökhallgatókért: külföldi kurzus hallgatás lehetősége, mérnökverseny, készségfejlesztés, karrier támogatás… Ezen szolgáltatásaink színvonalát szeretnénk növelni most a TE segítségeddel!

Oktatás
Egyszázalékos kampány

Európai Mérnökhallgatók Egyesülete Helyi Csoportja Közhasznú Egyesület

Bővebben

Adószám:
18149636-1-42 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Jelenleg ennek a szervezetnek nem fut bankkártyás kampánya, keress rá a hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

1% a jövő mérnökeinek fejlesztésére!

Adószám:
18149636-1-42 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Szervezetünk közel 30 éve dolgozik azon, hogy kiegészítse a mérnökképzést külföldi szakmai kurzusokkal, mérnökversenyekkel, karrier eseményekkel és tréningekkel. Önkéntes csapatunk a Műegyetem különféle szakjain tanuló lelkes fiatalból áll.

Szakmai kurzusainkon a diákok elmerülnek egy-egy érdekes témában, fejlesztik angol nyelvű kommunikációjukat, megismernek számos új kultúrát, szokást és nem utolsó sorban barátságokat kötnek európai diáktársaikkal.

Mérnökversenyünk esettanulmányi és tervező kategóriájában a résztvevők kipróbálhatják magukat egy valós mérnöki probléma megoldása közben, miközben a regionális, majd európai fordulóba való bejutásért versenyeznek.

Fontosnak tartjuk a személyes fejlődést is, éppen ezért évente több alkalommal tartunk tréningeket. Ezek során mind készségszintű képességeket, mind szakmai képességeket igyekszünk fejleszteni.

Hogy mire gyűjtünk pontosan?

  • Szakmai kurzusunkon szállást kell biztosítanunk a résztvevőknek, illetve szeretnénk őket megismertetni Budapest csodáival. Tehát magára a szállásra, illetve múzeum és fürdő belépőre fordítanánk a befolyt összeget.

  • Továbbá tréningjeink sokkal effektívebben működnének egy megfelelő laptop és projektor segítségével, mivel jelenleg nagyméretű papírlapokra írjuk meg előre a tréning anyagát. Ez nagy lépés lenne számunkra.

  • Ha még a fent említetteken kívül is jut, akkor azt plakátok, szórólapok és egyéb hirdetési formákra használnánk fel, hogy minél több hallgató ismerhesse meg az általunk kínált lehetőségeit.

Szeretnénk, ha eseményeink sokáig fenntarthatóak lennének, ezért kérünk, támogass minket!

Szervezet hivatalos neve:
Európai Mérnökhallgatók Egyesülete Helyi Csoportja Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
BEST Közhasznú Egyesület

Honlap:
http://www.best-budapest.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/BESTbudapest

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-30-5078843

A szervezet címe:
1085 Budapest, József körút 69.

Tovább az adatlapra