ZOOM Egyesület

A legtöbb amit az emberek egymásnak adhatnak az az elfogadás.707

Az emberek egyéni látásmódjának és egymás meglátásának az egymáshoz való közelítése. Célunk, hogy rájöjjünk arra, hogy nem is vagyunk annyira különbözőek, csak mind másmilyenek. Ettől lesz az emberi faj egységes. A legfontosabb érzés, amely összfűzhet bennünket az az elfogadás és a szeretet.

Adószám:
18654556-1-10

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ZOOM Egyesület

Szervezet rövid neve:
ZOOM Egyesület

Szervezet adószáma:
18654556-1-10

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/zoomegyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11739030-20057963-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 707085000

A szervezet címe:
3261 Pálosvörösmart, Rákóczi Ferenc út 20.

Tevékenységi kör:
Film- és fotómûvészet

Tevékenység leírása:

A szervezet eddig gyermekrajz-kiállításokkal végzett érzékenyítést. Hét év alatt 35 kiállításunk volt, 15 megyében. De tevékenykedtünk a környezetvédelem és az egészségtudatos mozgás tudatosítása céljából is. Eddig egészséges és beteg, és egészséges fogyatékkal élő gyerekekkel dolgoztunk, most más célt tűztünk ki. MOST NEM EGÉSZSÉGESRŐL ÉS BETEGRŐL VAN SZÓ!!! A család szerepét szereténk hangsúlyozni amikor adódik egy olyan helyzet, hogy kiderül a család egyik tagjáról, hogy transznemű. A film, Szélcsengő címmel, kérdéseket vet fel családról, abortuszról, élethez való jogról, és arról, hogy ne legyenek olyan témák, problémák egy családban amelyet ne tudnának a családtagok kibeszélni. Mert mindig lesz olyan döntés, cselekedet, amellyel esetleg a család egésze nem ért egyet. A CSALÁD, akkor is CSALÁD kell maradjon. A filmet elsősorban nemzetközi fesztiválokra szeretnénk majd nevezni, illetve szeretnénk, ha a tízperces film vetítését követően beszélgetéseket indíthatnánk a közösségekkel, a közönséggel abból a célból, hogy a család értékei ebben a folyamtosan változó világban érintetlenek maradjanak. Hogy ne legyen senki a családból kitaszított, megbélyegzett. Jézust bűnözőkkel együtt elítélték és a közösség kivetette. De a család akkor is mellette állt. Hányszor ítélkezünk, anélkül, hogy megnéznénk a másik ember látásmódját is. Élet, halál, élethez való jogok... erről fog szólni a film. 10 M ft-ot kell rá összeszednünk. A többi pénz amit beleteszünk még az emberi munka és lélek. Hiszem azt, hogy a szeretet utat tör. A szeretet mindent lehetővé tesz. És a szeretet mindent legyőz. 

Mire gyűjt:

Nagyon személyes, nagyon őszinte, ezért a kommentekben kérlek add meg az érzéseimnek a tiszteletet! SZÉLCSENGŐ – film Csak, hogy megérts… Hétgyermekes anya vagyok, akinek a huszonöt éves fia karácsonykor bejelentette, ő lány. Pszichológus! Az kell ide! Majd rájön, hogy rosszul gondolja. Nem a testemben, hanem lélekben, a gondolataimban vagyok lány, anya! A segélyvonalakat hívtam, hogy elviszem hozzájuk a fiam/lányom. Azt mondták, inkább nekem kell ezt megemésztenem. És én emésztettem. Úgy éreztem összedőlt a világ, valamit elvettek tőlem, becsaptak. Mi van, ha rájön, hogy rosszul gondolja? Ki az a marha, aki férfi helyett nő akar lenni? Mi lesz vele? Írtam a tesóinak és neki is, hogy baj van. Amikor ezt a levelemet megkapta a lányom, akkor éppen a munkahelyén volt. És bebújt az asztala alá sírni. Hónapok múlva megértettem: a legjobban az fájt, hogy mindig is fiúnak vártam. És rájöttem a mérhetetlen önzésemre, hogy az én elvárásaimat, gondolataimat, akaratomat rákényszerítem a felnőtt gyerekemre, mintha tudnám, hogy NEKI mi a jó. Akkor rádöbbentem, hogy a szeretet a végtelen, feltétel nélküli elfogadás. Írtam erről egy tízperces filmet. Ez a film hiányt pótol. Nem a szexualitást, hanem az embert és a család szerepét teszi fókuszba. Finom, nem szájbarágós, sallangok nélküli a történet. Csak tíz perc lesz a film, de lehet, hogy Téged is rádöbbent arra, hogy a szeretetnek nincsenek feltételei, elvárásai. A szeretet önmagában létezik. Ha részese szeretnél lenni a film megvalósításának, kérlek, támogass ezen a számlaszámon: Csak egy liter benzin árát kérném. Nem véletlenül pont ennyit, hiszen Te is tudod, hogy ezt a filmet jelenleg Magyarországon nem támogatják. Arra is kérlek, hogy oszd meg a kitárulkozásomat. Kíváncsi vagyok, mint ember, hogy eléri-e vajon ez a poszt azt a 1,5 Millió- 1,6 Millió embert, akiket hónapokig elértek a posztjaim a covid alatt. https://www.facebook.com/drmango.hu Ha nem, az sem tragédia. Hiszen tudjátok: a szeretetnek, a segítségadásnak nincsenek elvárásai.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Mangó Gabi: Szélcsengő -Szinopszis

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

A SZÉLCSENGŐ című film gyártási költségeire gyűjtünk! A film 10 millió forint! Most 2.5 millió forint összegyűjtése a célunk!

ZOOM Egyesület

A SZÉLCSENGŐ című tízperces filmben a család szerepét szeretnénk hangsúlyozni egy olyan élethelyzetben, amikor a család egyik tagjáról kiderül, hogy transznemű. Mit tesz a család?

2% 63.000 Ft összegyűlt
2.500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.