A SZÉLCSENGŐ című film gyártási költségeire gyűjtünk! A film 10 millió forint! Most 2.5 millió forint összegyűjtése a célunk!
(lezárult!)

A SZÉLCSENGŐ című tízperces filmben a család szerepét szeretnénk hangsúlyozni egy olyan élethelyzetben, amikor a család egyik tagjáról kiderül, hogy transznemű. Mit tesz a család?

Kultúra
Közösségi adománygyűjtés

ZOOM Egyesület

Bővebben

Összeg:
63.000 Ft 5 támogató közreműködésével

2% -a teljesült a 2.500.000 Ft -os célnak

Adománygyűjtési időszak lezárult: 2022.08.26 - 2022.09.01


A SZÉLCSENGŐ című film gyártási költségeire gyűjtünk! A film 10 millió forint! Most 2.5 millió forint összegyűjtése a célunk!

Összeg:
63.000 Ft 5 támogató közreműködésével

2% -a teljesült a 2.500.000 Ft -os célnak

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Támogatások

Hogy megérts…Hétgyermekes anya vagyok és orvos, akinek a huszonöt éves fia karácsonykor bejelentette, ő lány. Pszichológus! Az kell ide! Majd rájön, hogy rosszul gondolja. Nem a testemben, hanem lélekben, a gondolataimban vagyok lány, anya!

A segélyvonalakat hívtam, hogy elviszem hozzájuk a fiam/lányom. Azt mondták, inkább nekem kell ezt megemésztenem. És én emésztettem. Úgy éreztem összedőlt a világ, valamit elvettek tőlem, becsaptak. Mi van, ha rájön, hogy rosszul gondolja? Ki az a marha, aki férfi helyett nő akar lenni? Mi lesz vele? Írtam a tesóinak és neki is, hogy baj van. Amikor ezt a levelemet megkapta a lányom, akkor éppen a munkahelyén volt. És bebújt az asztala alá sírni.

Hónapok múlva megértettem: a legjobban az fájt, hogy mindig is fiúnak vártam. És rájöttem a mérhetetlen önzésemre, hogy az én elvárásaimat, gondolataimat, akaratomat rákényszerítem a felnőtt gyerekemre, mintha tudnám, hogy NEKI mi a jó. Akkor rádöbbentem, hogy a szeretet a végtelen, feltétel nélküli elfogadás. Írtam erről egy tízperces filmet. Ez a film hiányt pótol. Nem a szexualitást, hanem az embert és a család szerepét teszi fókuszba. Finom, nem szájbarágós, sallangok nélküli a történet. Csak tíz perc lesz a film, de lehet, hogy Téged is rádöbbent arra, hogy a szeretetnek nincsenek feltételei, elvárásai. A szeretet önmagában létezik. Ha részese szeretnél lenni a film megvalósításának, kérlek, támogass!

A film hiányt pótol. Sajnos jelenleg nem számíthatunk állami támogatásra ebben a témában. Viszont nagyon sok olyan témát felvetett már az fb posztom is családi konfliktusokról, egy-egy élethelyzet feldolgozásáról, szülő-gyerek kapcsolatról, a családról, mint szeretteli működő mikroközösségről, az abortuszról, az élethez való jogról, a szeretetről, az elfogadásról, a másságról és egyformaságról, amely nagyon sok esti beszélgetés alapja lehet. Ezek a beszélgetések lehetnek zárt otthoniak, vagy nyilvánosak, de olyan falakat dönthetnek le, amelytől a családi életünk, az emberségünk sokkal teljesebb lehet. 

A filmet nemzetközi rövidfilm fesztiválokra és közönségtalálkozókra szánjuk. A forgatókönyv készen van, a gyártásvezető már megvan, a stábot kell összeállítani, a pénzt megszerezni, és megcsinálni a filmet. A film ellkészítése 10 millió forint!

Hogy ilyen sokba kerül egy kisfilm? Azt mondják, ahány perc annyi Millió. Ehhez a 10 Millió forinthoz még human erőforrást is hozzákalkuláltunk. Öt forgatási helyszínen kb húsz szereplő a tízperces filmben. 

Első körben 2.5 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az Adjukösszén! De a végcél 10 millió forint. Ha nagy lesz a támogatottság, akár a teljes összeget is itt gyűjtjük össze, akár folytatjuk a gyűjtést ha elértük a részcélt, akár több kampányt is indítunk, illetve több forrásból is gyűjtünk. Minden követ megmozgatunk! Segíts Te is! 

Kérlek, támogass, hogy megvalósulhasson a film!

 

Szervezet hivatalos neve:
ZOOM Egyesület

Szervezet rövid neve:
ZOOM Egyesület

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/zoomegyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 707085000

A szervezet címe:
3261 Pálosvörösmart, Rákóczi Ferenc út 20.

Tovább az adatlapra
2022-08-30
 

Anonymus
5 000 Ft
2022-08-29
 

Szalóki Viola
5 000 Ft
2022-08-29
 

Anonymus
50 000 Ft
2022-08-29
 

Anonymus
2 000 Ft
2022-08-29
 

Anonymus
1 000 Ft